עבדנו שוב...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/02/2019 | 16:42 | מאת: מכל

בemdr ו...אוףףף..תופעות..עכשיו מעונן כמו בחוץ וסוער אצלי...סתם משתפת פה... תופעה של פחד..תובנה ממה פחדתי...פשוט ממבט...אחד לשבריר שניה ששינה אצלי.... אני חזקה יותר היום אבל סוערת מאוד...

27/02/2019 | 20:12 | מאת: חטוליתוש

הטיפול באי.אמ.די.אר..תפקידו להוציא את מה שקשה במילים.. אמת שזה מרגיש קשה... ברור שאת חזקה יותר היום מתמיד... והתחושות יכהוו וידאכו... ישר כוח מתוקה זו הדרך הנכונה.. חטולית

27/02/2019 | 20:33 | מאת: מכל

תודה יקרה...כן. כל הג'יפה יוצאת ממני...כלהרגשות ואין לי מה לעשות עם זה...