אביב יקרה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/02/2019 | 20:31 | מאת: מכל

מה שלומך? זאת לא האחריות שלך או שלי או של אף אחד אחר לשמור על הפורום. כמו שאודי כתב שזה המון זמן במונחים אינטרנטיים...כך שגם הוא יודע שסופו של הפורום להסגר אם לא יהיו חדשים. אז שיסגר....יש סוף לכל דבר בחיים...יש לי מקומות ומקורות תמיכה...לא מסתמכת על אודי..כבר מזמן לא. זה לא תפקידי לשמור על פורום וגם לא של אף אחד אחר. כן חשוב לשמור על המקום שלנו בטיפול בחיים...לא בפורמים עם כל הכבוד לפורום שבהחלט עוזר ועזר לי...אבל כבר לא אכפת לי.

26/02/2019 | 20:45 | מאת: מכל

שיש פורום פסיכותרפיה מקביל שממשיך לפעול לעיתים רחוקות עם אנשים שונים שבאים ומתחלפים...לא אנשים קבועים.כי זו שעונה היא בלי זמנים קבועים ולאנוצרה קבוצה.....שונה אבל עובד המון זמן..בלי שמישהו ישמור...אז אם הוא יבחר להשאר יגיעו מזדמנים...

26/02/2019 | 21:05 | מאת: חטוליתוש

לדעתי הצנועה הפורום של אודי לא הולך להיסגר...לא בתקופה הקרובה... ויש לי תחושה שאת כועסת.... רוצה להגיד לי על מה את כועסת..?? שמחה שיש לך מקורות תמיכה...מאוד חשוב... נראה לי שעובר עליך גל שמפיל אותך... אייך אני יכולה לעזור לך יפתי חטולית

26/02/2019 | 21:14 | מאת: מכל

לא יודעת....אולי. אני אחרי טיפול מיגע ותובנה מצערת מהטיפול ...אולי כועסת על משהו אחר...סליחה.

26/02/2019 | 22:03 | מאת: חטוליתוש

לא נורא ישנם גם ימים כאלה מקווה שהגל הזה יעבור מהר זה בסדר מתוקה אין צורך לבקש סליחה לא קרה כלום העיקר שתרגישי טוב ... חיבוקי מנחם 🤗💗.. חטולית

27/02/2019 | 00:10 | מאת: אביב 22

את בטוחה שלא אכפת לך..... אני שמחה שחטולית כתבה לך לפני ... האמת , כרגע עולים בי המון רגשות מול מה שכתבת וגם המון מחשבות.... ואת יודעת זה בסדר ... נכנסתי גם לכאן וגם לשם עבורך כי הייתה לי תחושה שאת מרגישה נטושה בפורום לבד ..... וד.א מכוון שזה לא פעם ראשונה שאת כותבת לי שלך זה לא משנה ולך יש תמיכה.... אז רק להבנה גם לי יש תמיכה מרובה ולי זה דווקא כן משנה וכן כואב ...כי הפורום הזה ,אתן ואודי חשובים ויקרים לי ... אבל כנראה שאני טועה שוב...

27/02/2019 | 07:07 | מאת: מכל

אני מבינה שהפורום חשוב..אבל אני אומרת שוב. זה לא תפקיד שלקחתי על עצמי להחזיק אותו....התפקיד של אודי..הוא זה שמחליט לגביו...אנחנו צריכות תמיכה לעיתים משם. וחבל כמובן שריק.. אבל מנסה להשלים עם כך. תודה שכתבת לי. ואין צורך שתרגישי מחוייבות כלפיי לכתוב שם. זה בסדר גם אם יש הודעה אחת שלי. ...