האם אנחנו לקראת סגירת פורןם?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/02/2019 | 07:08 | מאת: מכל

היי..האם אנחנו בשלבי סגירת הפורום פסיכולוגיה קלינית??? 10שנים הוא שם....כך כתב. לא סגר את מנוחת אמצע השבוע..כאילו הולך ונעלם...

26/02/2019 | 08:33 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב מיכלי הפורום לא עומד להיסגד לפעמים הוא חוזר מאוחר אז משאיר פתוח כדי לראות אם יכנסו עוד הודעות אחרונות שיהיה לך יום ברגוע חטולית

26/02/2019 | 11:37 | מאת: חטוליתוש

מיכלי קראת את התשובה של אודי... מקווה שנרגעת קצת חטולית

26/02/2019 | 11:58 | מאת: אביב 22

מיכלי אודי כאן לא מתייאש אבל כן יש מקום לאחריות שלנו . כי רק לקרוא או רק להגיב .....אז זה מה שהתכוונתי לפני כמה זמן כשסוריקטה נעלמה תקופה ארוכה אני והיא לא ויתרנו היינו כל הזמן לא זזנו ....עברנו את השדרוגים והמון פעמים היינו רק אנחנו מי שכתב כמוך בשבועיים האחרונים. זה בעיה ....אבל אם אנחנו רוצות פינה שתשאר חייבות לתת לפורום יד וכתף .... ולא יודעת עוד מה להגיד ...אני לא רוצה להיות שוב במקום שמחזיק את הבית ...ממש לא ...אז או שכולנו יחד כותבות מגיבות ועושות או שנוותר ....אבל זה בדגש על יחד ... וכן אודי משאיר פתוח לדעתי ליצור מקום עם יותר הזמנה כמו פירצה לגנב ...הוא לא שוכח ...וגם תראי שהגיב לי אז הוא כתב כן לא סגרתי ...לא שכחתי או משהו כזה . ולגבי חדשים כתבתי גם שם .....מאמינה כמו אודי שבסוף תהייה התחדשות זה רק טבעי שיעזבו ויבואו חדשים... ואודי יש לו סבלנות ואורך רוח והמון המון טוב לב