היי מיכלי אייך עברה השבת..🤩😍

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/02/2019 | 13:18 | מאת: חטוליתוש

בנוגע לאודי אני לגמרי מאמינה שהכל בסדר מבחינתו ואם ירצה להגיד משהו הוא יגיד.. לא נראה שיש לו עכבות בנושא ..רק שהוא אומר דברים ..אולי שעלולים להשתמע ליותר ... אם בא לך תיכנסי אני כאן.. חטולית

24/02/2019 | 20:39 | מאת: מכל

את ואני. אני ואת..זה מה שנשאר...עוד לא נפגשתי עם המטפלת השבוע. עייפתי. .יש לי חשק להעלם עם כלם. מפה וגם אפילו ממנה...המרחק השבוע נותן לי לחשוב קצת...

24/02/2019 | 20:51 | מאת: חטוליתוש

אם זה מה שמרגיש לך נכון... רק תודיעי לי שגם את נעלמת חיבוק חם חטולית

25/02/2019 | 07:55 | מאת: מכל

היי..אני תמיד מודיעה כשלוקחת מרחק;) או שהולכת...פשוט אני כל הזמן כאן..ואכנס כשארגיש נכון לי....לא נעלמת. גם אם בשקט לפעמים.

25/02/2019 | 12:23 | מאת: חטוליתוש

טוב יפתי מקווה שיעבור מהר המשבר הנוכחי... יום נפלא שיהיה..🤗💗😁.. חטולית