חטולית יקרה................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/02/2019 | 07:52 | מאת: מכל

נרגע...מקווה שגם אצלך כבר נרגע אחרי תקופה לא קלה. קוראת את אודי שוב ושוב..בלי להפגע בלאפשר לאחרים.כאילו שאנחנו מפריעות למישהו לכתוב...אבל כתבתי תגובה פחות נעלבת.... מנסה לקרוא אותו אחרת...נשמע שנמאס לו מאותם אנשים. מבאס. הוא לא יודה בזה...

22/02/2019 | 13:19 | מאת: חטוליתוש

לא יודעת אם את זוכרת שכתבתי בפורום לאודי...למה טרקת לי לפרצוף....זוכרת..?? גם עד היום כשאני קוראת את התגובה שלו ...עדין נשאר שם הרושם הראשוני..שנפגעתי... אני לא חושבת שנמאס לו מאיתנו...אחרי הכל הוא נמצא בנתנדבות שם ואם לא היה רוצה כבר מזמן היה עוזב הלילה ישנתי יותר טוב היתה הפוגה מהסיוטים ....והמחשבות.... מקווה שתעבור לך השבת ברגיעה ומנוחה... אוהבת.. חטולית

22/02/2019 | 16:16 | מאת: מכל

נכון..הוא בהתנדבות ובכל זאת..אולי מצפה לאנשים שונים. ובכלל מרגישה שטוחנת עוד מאותו הדבר...אז יש מצב שזה שוחק.... בכל זאת מטפלים מעולם לא יגידו משהו שמעצבן אותם ממטופל.. וגם פה הוא לא יגיד...וטוב שנרגע קצת מסיוטים. מקווה שתשני טוב השבת. שבת שלום יקרה