אביבי??? התייאשת מפה??? חטולית. איך את?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/02/2019 | 20:52 | מאת: מכל

מה איתכן? אולי אני זקוקה גם לכתוב פחות..?? לא יודעת..מחכה שתחזור ולדבר איך נפרדים כבר.

05/02/2019 | 06:45 | מאת: אביב 22

את מחכה לה כי את מתגעגעת והיא חסרה וזה בסדר הכי בסדר בעולם . ואת מדברת עכשיו על פרידה ממקום כואב מפוחד מהתלות ... הכל בסדר תפגשו בהתחלה כנראה לא תהיי נחמדה ואחר כך הכל יהיה בסדר לא נפרדים באמצע תהליך .....מסיימים תהליך ועושים פרידה מסודרת הדרגתית טובה.... אתך

05/02/2019 | 07:52 | מאת: מכל

היי...יודעת..לא יודעת מה רוצה...אולי שקט פנימי כזה..מחפשת להרגע שוב..

07/02/2019 | 15:04 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מרגישה שאת מאוד לחוצה.. מאמינה ש..כשתחזור ותדברו חלק גדול מהלחץ ירד... קחי אוויר ותנשמי עמוק הלחץ הזה גם יעבור עוד קצת להגיד לך את האמת... את בשלבים מאוד חשובים עכשיו בטיפול...וכאלו ..בין לבין...והסבלנות שלך כ,ר רוצה לראות ..תכלס...שינוי דרמטי לטובה... אבל זה לא עובד ככה יפה שלי לכל שלב יש את הפרק זמן הטיפולי שלו...זמן עיבוד חומר חשיבה..זמן לרגשות להכיל את הטיפול.... זה לא כמו ללכת לקוסמטיקאית שתעשה נקוי פנים...זה הרבה יותר מורכב.. אני מבינה אותך.... רוצה להתפוצץ..?? יאלללה קדימה..הוציאי כאן הכלללל...יקל עליך מאוד... חיבוק יפה שלי איתך