לא זוכרת מתי הייתה כל כך חסרה.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/01/2019 | 20:03 | מאת: מכל

אוףףףףף..זה חוסר ב...לא יודעת. וחיפשתי מדוע נסעה..חושבת שיודעת למה. טיפשי לבדוק והרצון לדעת עליה....יודעת עליה דברים שהיא אינה יודעת שאני יודעת...בכל מקרה היא יודעת עליי בטוח יותר ממה שאני יודעת עליי.. אוףףף ובכלל היא אחת שלא נמצאת בכל המדיה הזאת...אבל היום די קל דרך אחרים שכן שם....

29/01/2019 | 18:10 | מאת: חטוליתוש

מיכלי את מרגישה שהיא זנחה אותך לטובת משהו אחר..?? ברור שאת זקוקה לה מאוד אין ספק בכלל זה לא תורם לך שום דבר חיובי.." שאת יודעת " החלטת לא לסמס לה בזמן שהיא לא תהיה נכון? או שאני טועה?? אולי לא הבנתי נכון..גם יכול להיות... היא תחזור בקרוב מתוקה.. קחי אוויר ותנשמי עמוק.. חיבוק גדול מתוקה איתך

29/01/2019 | 19:58 | מאת: מכל

תודה. נכון..מעולם לא יוצרת קשר כשהיא לא פה. הפעם הזאת קשה במיוחד....

30/01/2019 | 09:49 | מאת: חטוליתוש

אייך אוכל לעזור לך שיקל ולו במעט..,,?? דברי איתי מתוקה חיבוק רך ונעים עד אלייך