חטולית ואביב......וינשוף יקרה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/01/2019 | 17:43 | מאת: מכל

קוראת אתכן...ליבי נקרע....לי רע סתם ככה....מוזר

23/01/2019 | 18:15 | מאת: אביב 22

אין סתם ככה מיכלי היא איננה זה קשה זה מעורר טריגרים וחרדות וזה הכי מובן בואי לשם אל תישארי כאן לבד חיבוק

23/01/2019 | 18:22 | מאת: מכל

תודה אביב יקרה. כתבתי שם.... אני כל כך עצובה.. אוף היא חסרה לי. אני רוצה לספר לה משהו ופה אני כל כך פוחדת מחשיפה....אני מזדהה איתך ממש..האיש...שגורם לסבל הזה..אוףףף

23/01/2019 | 20:07 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי המטפלת חסרה לך בהחלט מובן והחלק השני ממוען ל... אלי....?? אז כן מתוקה בחיים יש הפתעות לא קלות בכלל...מי היה חושב שככה פתאום משום מקום..היתקלות כזו מזעזעת את כל כולי... את כל ישותי... תודה מיכלי

23/01/2019 | 20:52 | מאת: אביב

הכי מבינה גם בלי מילים ולא צריך לחשוף פרטים אישיים אבל את כן יכולה לתת מקום לרגשות מול האיש הזה שפגע בך ...במקום לשמור עלייך ולדאוג לך

23/01/2019 | 20:54 | מאת: אביב

לא הבנתי שפגשת את המנוול חשבתי שהלכת למקום הפשע ... אני יודעת שזה ממש מטלטל אבל אולי הטלטול הזה יביא גם ריפוי וניקוי ... אתך מחבקת

23/01/2019 | 21:22 | מאת: מכל

תודה לכן יקרות. חטולית...זה לא מה שאת חושבת.לא בכח.....זה הכל היה כל כך מזמן ובטוב ונפסק....ילדה קטנה מאוד... .ו..תקראו אצל אודי. לא מסוגלת להסביר

23/01/2019 | 22:14 | מאת: חטוליתוש

גם אם זה קרה בטוב הגדול הוא האחראי לכל מה שקורה ולא הילד...!!! ואייך שנוח לך מתוקה כאן שם הכל בסדר.. תמיד איתך

24/01/2019 | 16:55 | מאת: חטוליתוש

אייך יכולתי ללכת למקום הפשע...?? מי עושה דבר כזה בכלל...