חטולית אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/01/2019 | 05:57 | מאת: אביב

מה שלומך ..... התגעגעתי 😊😍

06/01/2019 | 13:16 | מאת: חטוליתוש

היי אביבוש כמו בכל תחילת שבוע עייפה כי גם הלילה לא נרדמתי ..ב. 4 לפנות בוקר עדיין הייתי ערה ואחר כך זה משבש לי את כל סדר היום והיום אחר הצהרים תגיע אלי הנכדה המיוחדת שלי ויש גם סיכוי שתשאר לישון אצלי... ההורים שלה נוסעים ירושלימה..ענין משפחתי מאוד עצוב...אולי 4כתוב על זה אחר כך... הקטנה שלי גבר אמרה לי ביום רביעי כשהותה אצלי ...סבתא אני רוצה לאכול רק ספגטי בולונז שאת עושה לי וגם אני יקח הביתה לאכול בבית ..בסדר סבתא ?? לא לאכול אותה בנשיקות ?? חוצמזה שקר נורא ואני מתחת לשמיכות...עדיין לא תיקנתי את המזגן...גם זה יגיע.. והערב ערב ראש חודש.. יום הולדת לכלתי הגדולה ומחר לנכד הכי קטן שלי בן שלוש.. אז יש דברים שמחייכים לי ... ויש גם את כל השאר.. שיהיה שבוע טוב וחודש טוב לכולן... חטולית

06/01/2019 | 20:10 | מאת: מכל

שהרגשת טריקת דלת.. אני המומה. מאמינה שזו הייתה אי הבנה.

06/01/2019 | 20:59 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי קשה לי להסביר את מה שאני מרגישה.. כשהחיים שלי התהפכו עלע 180 מעלות אחרי הארוע המוחי..הפכתי להיות אדם חרדתי... וכל דבר קטן הפך והקצין למצבים שלא יכולתי להתמודד... ואם לא אביב שעזרה לי כאן להבין שאלו רק הבגים בגלל השינויים שעשו בפורום...הלכתי לאיבוד. ... דבר ראשון חשבתי שחסמו אותי...לא יכולתי לחשוב על כלום ממש כלום... אז מה קרה..??? בגלל זה הפכתי לרודפנית..?? לא מגיע לי ממש לא.. ימים ולילות לא ישנתי בגלל זה.. ולא שלא כתבתי על זה בפורום... מה פרוש לפחות לא כאן..?? איפה כן..?? ובכלל לא רציתי שיעלה את זה בפורום בקשתי שישלח לי תשובה במייל ..לא כתבתי את זה בכותרת לפורום.. ככה זה מרגיש לי וכואב לי שזה ככה.. תודה לך מתוקה אוהבת חטולית

07/01/2019 | 17:42 | מאת: מכל

וואו.. אודי לא עונה במקום אחר חוץ מהפורום ולכן לא כתב תשובה במייל. הוא לא התכוון שאת רודפנית....אולי משהו התפספס בתשובה? לא זוכרת את ההודעה הזו...אבדוק. אני ממש בהלם מזה..איתך אהובה.

07/01/2019 | 19:04 | מאת: חטוליתוש

לא הייתי נפגעת אם לא היתה לי סיבה... ואלו היו בדיוק המילים שלו.. את יכולה להכנס ולקרא... תודה על שאת איתי... חטולית