אי אפשר שוב להעלות שם

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/01/2019 | 17:23 | מאת: מיכ

מבקש 70 תווים..... משתפת פה כותבת מילים ללא בית. מילים אינן מהוות מנוחה, לעיתים הן מתרוצצות ללא מעצור ואאלץ לנפצם ארצה, לעיתים הן תקועות בתוכי כמו בכי עצור. איני יכולה למילים... הן פוצעות מכלות את נפשי למרות שהן נשמעות מקולי....

02/01/2019 | 22:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה צודקת מתוקה..כך זה מרגיש בזמן שנותנים לכאב מקום... המילים כואבות לפעמים הן צועקות בלי קול ולפעמים הן חונקות ולפעמים...הן פוצעות זו הדרך הנכונה להפטר מהכאב שכלוא כבר המון זמן בבתוך..בבטן הרכה זו שהכילה עד עכשיו את הכללל... אם צריך נפצי אותם.... השמידי אותם.... צעקי אותם בכל הכוח גם אם לפעמים הם לא נשמעים... מאמינה בך וביכולת שלך אל תרימי ידיים..... אל תוותרי על עצמך ולא לעצמך ...אל תתחפרי פנימה בגלל הכאב... זו הדרך הנכונה ....גם כמה שהיא קשה.. אוהבת חטולית

03/01/2019 | 07:50 | מאת: מכל

תודה חטולית.את כל כך מדייקת את ההרגשה....קשה. יום טוב. והצלחתי בסוף להעלות שם.

03/01/2019 | 13:56 | מאת: חטוליתוש

סבבה לגמרי ראיתי.... שמחה בשבילך מתוקה... יום קל ופורה... חטולית