מיכלי מה שלומך.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/12/2018 | 14:20 | מאת: אביב

מקווה שהעבודה כבר לא מפלט לכאב ושיש קצת שקט שם בפנים מגיע לך

28/12/2018 | 14:49 | מאת: מכל

תודה אביב יקרה. . עובדת גם בשישי. גם אחר צהריים...מצאתי עוד עבודה משתי סיבות. אחת כי זה משכיח ורק כשבאה לטיפול פותחת. והשניה כסף. כמו כולם... המטפלת אומרת שאני עושה עבודה טובה..אולי אספר על כך בהזדמנות...כרגע אין הרבה זמן אבל גם לא ממש בעד לשתף פה... אולי כשאוכל...שבת שלום.

30/12/2018 | 10:19 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב מיכלי שמחה לשמוע שאת מתקדמת יפה... כשיתאים לך אשמח... שבוע נהדר חטולית

30/12/2018 | 14:44 | מאת: אביב

מיכלי עוד עבודה זה טוב ושמחה על ההתקדמות בסוף זה יגמר ...😊 מאוד מאמינה בזה את בדרך הנכונה

30/12/2018 | 16:22 | מאת: מכל

תודה לשתיכן....