שבוע טוב לכולן....😎😍🤗🤩........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/12/2018 | 14:42 | מאת: חטוליתוש

עבר סופש מהממם.... במוצש כולם הגיעו והיתה ארוחה מהממת..חבל שאסור אצלנו לצלם בשבת הייתי שולחת תמונות מצולמות מהשולחן .... וגם מסיבת ההפתעה לבן שלי היתה מוצלחת.... עבדנו קשה כדי שיצליח ואכן מאוד הצליח היום אני במנוחה...מחר שוב בדיקה פולשנית שממש לא סא חי עליה אבל אין ברירה חייבת לעבור אותה... רוצה כבר להיות אחריה .... והיום רק רוצה לישון כל היום... נרדמתי רק ב6 בבוקר..עוד באסה של מוצש.. יום טוב ושבוע טוב לכולן... חטולית

23/12/2018 | 17:36 | מאת: אביב

הי שמחה שהיה סופש מדהים ומוצלח זה כייף וממלא באנרגיות ... והבדיקות חלק חשוב בחיים ...בהצלחה