אין כאן אף אחת....🤔🤨...כמה חבל

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/12/2018 | 18:16 | מאת: חטוליתוש

ימים עמוסים בטח גם אתן עסוקות מעל הראש אם אף אחת לא נכנסה... יום שישי הקרוב כל החברה מוזמנים אלי...יש כמה ארועים לחגוג יום הולדת של הבן שלי הבכור... יום הולדת של הנכד שלי הבכור... ויום נשואין שלי... צריך להכין שולחן ערוך מקצה לקצה מלא בכל מה שכולם אוהבים... עכשיו יושבת להכין תפריט ויש כמה דברים כבר בראש... מחר קניות ואחרי זה להתחיל לעבוד יש גם מלא בדיקות על הדרך שצריך לעשות.... נשתמע... חטולית

18/12/2018 | 20:35 | מאת: מכל

אני כאן. מזל טוב. אל תעבדי קשה מידיי. אצלי ממש עמוס אז סליחה שלא נכנסת לכתוב. חיבוק. שמרי על עצמך

19/12/2018 | 11:48 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה שהקדשת מזמנך יום מקסים

19/12/2018 | 12:24 | מאת: חלום

וואו!!!! איזה יופי. כמה שמחות יחד🤗🤗🤗 שמחה בשבילך. תהיני.

19/12/2018 | 14:27 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה... אבל לפני שאני יהנה עוד ארוכה הדרך.. נחמד שאת כאן. . חטולית

19/12/2018 | 16:20 | מאת: חטוליתוש

אמרת שאת גם זוכרת את הימים של אידה.... או שאני טועה .... אם זה נכון תוכלי להזכיר לי מה היה שם שמך. .. כמובן אם לא מפריע לך.. 😎😎😊😊....