בוקר טוב בוקר אור בוקר שכולו 🤗🤩

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/12/2018 | 06:30 | מאת: חטוליתוש

אז לא נרדמתי גם הלילה כמו כל שבוע ורק באתי לאחל לכולן שבןע מקסים ויום טוב להתחלת שבוע מקווה שאתן כן ישנתן טוב כי מתחיל שבוע עמוס.. אם בא לכן לשתף אייך עברתן את השבת אשמח מאוד אנחנו עברנו בטוב אפילו היו לי אורחים וגם הנכדה המיוחדת שלי באה.. ומתה לישון ולא הולך לי בכלל... רדפו אותי כל הזמן מחשבות חוזרות ונשנות ממקרה מאוד קשה שעברתי לפני הרבה שנים... אוהבת אתכן חטולית

16/12/2018 | 08:52 | מאת: אביב 22

שבוע טוב אהובה מקווה שהשבוע יהיה טוב יותר אוהבת חיבוק

16/12/2018 | 17:15 | מאת: חטוליתוש

רעיון אייך לעשות מסיבת יום הולדת הפתעה..? כלתי הגדולה רוצה לעשות לבן שלי במוצש...וחסר לה אייך להעסיק את הבן שלי מחות לבית שנוכל לקשט ולהכין... רעיונות בבקשה חטולית