קשה ההבנה...כשנופל האסימון. ש.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/12/2018 | 21:55 | מאת: מכל

רק תהיו... קשה שעכשיו יש בי חור עצום למלא. חשבתי אשליות....לא יכולה להסביר. אולי בהמשך..

11/12/2018 | 22:03 | מאת: אביב

מיכלי תיקראי שוב מה כתבתי אצל אודי ... כואב הבור הזה ...... תני לכאב להיות אל תילחמי בו הוא עובר כמוג

11/12/2018 | 23:20 | מאת: חטוליתוש

או שאפשר לנסות למלא אותו בדברים קטנים ומשמחים... כל דבר קטן אפילו שגורם לחיוך... כל הרגשה קטנה של נחת..רווחה...צחוק ספוטני.. לאט לאט הבור מתמלא... כך אני מלאתי את הבור שלי וזה עבד.. ליל מנוחה יפות שלי חטולית

11/12/2018 | 23:41 | מאת: מכל

תודה לכן.

12/12/2018 | 00:46 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אולי תנסי לעשות עבורך כמה פינוקים קטנים שאת אוהבת.. אולי לקנות עבורך דברים קטניח שלא עולים על כמה שקלים..שישמחו אותך.... אולי לקרא ספר טוב שמזמן רצית לקרא ולא יצא לך.... אני באמת לא יודעת מה להציע ...כלומר..כן יכולה להציע אבל..לא מכירה מספיק את הטריגר שלך אז...נמנעת מלהציע.. ליל מנוחה מתוקה...חושבת עליך מיאווו

12/12/2018 | 07:53 | מאת: מכל

תודה... קניתי לי קפה הבוקר וכריך טעים...ומגפיים קניתי אתמול שכבר נכנסו לי מים לתוכם ודי התעלמתי. אז בהחלט מנסה..התוכנית בערוץ 13 של צופית גרנט ערבבה והפכה...ו...כעס על ההתייחסות המזלזלת של הרווחה, הסביבה..שכנים ובעיקר הפחד של כלם מהדפוק האבא שלה...עצוב.

12/12/2018 | 10:09 | מאת: חטוליתוש

אייך מרגיש לך שקנית לך מגפים..? והיום קפה וכריך..? נעימה התחושה..? שמרי על הרגשות הטובים האלה..הכניסי אותם פנימה עם חיוך והנאה.. דמייני לך כמה זה מחבק אותך התחושה הטובה..זה ממלא מבפנים וכן..ערוץ 13..כתבתי לך אצל אודי..בטח יעלה היום במהלך היום או מחר... שיהיה בוקר טוב ופורה ולא לשכוח לחבק כל תחושה נעימה שמגיעה