התאכזבתי מאוד ............🙄🐱👎

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/12/2018 | 17:42 | מאת: חטוליתוש

זה רק שלי... ולמי שמפריע שלא יכנס לכתוב כלום... התאכזבתי מאוד מהתגובה של אודי למה שאביבוש כתבה... הוא לא חידש כלום ולא היה שם בכלל לכל מה שעובר עליה... כאלו שאביב לא יודע.ת.. וכבר עשו לו👎..4 כאלה.. אז לא רק אני לא אהבתי... חטולית

11/12/2018 | 19:20 | מאת: אביב

אודי היה כל כך איתי כל כך ...אמר בדיוק את מה שצריך ... לא הבנתי למה את כועסת אהובה הכל בסדר

11/12/2018 | 19:25 | מאת: אביב

מי מתייחס ולוחץ על הלייקים ולמה רק בתגובה שלי 😱😵😨 חחחיח אני דווקא מאוד אהבתי .....

11/12/2018 | 19:47 | מאת: מכל

וואי. לא מבינה מה זה הלייקים האלה🤤הזוי... דווקא גם אני הרגשתי שאודי הכי מבין שבעולם את אביב..כאילו רצה להגיד שהיא שלמה..זאת דווקא הרגשה של שלימות עם כל הקושי..אה אביב??

11/12/2018 | 20:29 | מאת: חטוליתוש

הוא כתב במילים אחרות את מה שאביבוש כתבה.. צפיתי למשהו שונה ותומך ולא שיחזור על אותן מילים.. אבל שוב.. זה רק שלי...!! או שאני כבר לא מבינה מה שאני קוראת..!!! אולי נסתם לי המוח.. ... תודה חטולית

11/12/2018 | 20:39 | מאת: מכל

חטולית יקרה. את מבינה היטב. אומר לך רק שלפעמים אנחנו זקוקים רק להד..או למישהו שישקף וידייק את המילים. ואם מבחינת אביב זה בסדר ועוזר. מצויין. לגבי ההרגשה שלך. זה שלך .כל אחד מפרש שונה וגם זה בסדר

11/12/2018 | 20:53 | מאת: חטוליתוש

צודקת לכן כתבתי שזה רק שלי.. תודה..😉

11/12/2018 | 21:33 | מאת: אביב

קודם כל למדתי לקרוא את אודי ... אודי כתב לי למעשה תיקף את התחושה של שני עולמות .... אחר כך הזכיר לי שבפורום -כאן יש מקום לשנהם ושאני מצליחה לבוא בשלם .. ובסוף כתב לי שהוא איתי ...תומך ונמצא בכאב ... מה עוד צריך הבן אדם 😊😀😁😂 חטוליתוש ממי מתוקה ...חסר לך השוקו והמרשמלו ...אוהבת אותך מליונים ומבינה

11/12/2018 | 21:45 | מאת: חטוליתוש

😂🤣😂🤣😂🤣..... סבבה הבנתי... אוהבת מאמי.... חטולית