בדיקה פולשנית....היה מגעיל.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/12/2018 | 12:42 | מאת: חטוליתוש

בדיקה של גסטרו ..לקיבה... נראה שגם הרופא הזה כבר מתחיל לשכוח... היה צריך לבדוק אם יש לי הליקובקטר.. ולא בדק..רק אמר שלא מצא כלום.. גם לא ריפלוקס... אז למה בכלל הלכתי ?? מעצבן ברמות קשות... בלי הרדמה רק ספריי בגרון.... היה מגעיל ובסוף מה..?? כלום..!!! מעצבן מעצבן אוףףףףף

10/12/2018 | 17:53 | מאת: מכל

ממש מבאס..מקווה שלא הייתה לשוא הבדיקה. ועכשיו את בסדר.זה מה שחשוב! ודעי שאני ממש רוצה לכתוב פחות כי עדיף לפעמים מחוץ לפורמים החשופים..ואני חושבת שטוב שסוריקטה תופסת מקום בחייה האמיתיים ולא בפורמים. למרות שאני מאוד אוהבת לקרוא ולהקשיב לה היא חכמה מאוד.

10/12/2018 | 17:57 | מאת: חטוליתוש

אין כאן שום דבר מיוחד במה שכתבתי... ואמת שסוריקטה חכמה... גמני אוהבת לקרא אותה תודה מתוקה אני בערך בסדר..קצת מציק בגרון אבל יעבור.. אייך את.??

10/12/2018 | 18:49 | מאת: 8אביב

הכל בסדר את בסדר וטוב שהוא לא מצא כלום זה לא בודק הליקובקטר זה בודק גידולים פצעים בקיבה ובושת ועוד תחלואים ... יודעת איך זה מרגיש אחרי .... אתך אהובה ... ומיכלי ,זה בסדר את יכולה לכתוב כמה ואיך שאת צריכה .....תשמרי עלייך אבל תני לעצמך מקום תני לכאב שבך מקום זה בסדר להעזר זה בסדר להצטרך ....מכירה אותך ...ומכירה את ההרגשה הזו שאולי הגזמתי ואחרים כן /או לא כותבים .....עזבי כאן ושם את יכולה ... אוהבות אותך מאוד ..

10/12/2018 | 19:31 | מאת: חטוליתוש

אז למה הוא אמר לי שהוא עושה את הבדיקה?? למעשה הכל יצא תקין ונקי וזה מה שהכי חשוב..!! ומסכימה עם אביבוש כנסי ושפכי הכל החוצה..למה לסחוב אבנים בבטן..??