סוריקטה אהובה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/12/2018 | 09:38 | מאת: אביב

שבת וגשם ....ואולי את נכנסת להציץ .... את האמת נעלמת ככה פתאום למלא זמן .. ..אם זה לא היה מלווה בהרגשת מתח שדיברת עלייה וחרדות כאלה ואחרות הייתי נושמת יותר לרווחה .... את האמת דואגת לך .. זה בסדר שאת לא נכנסת זה זכותך ויודעת עד כמה שתיינו כבר מזמן רצינו לעזוב את המשבצת הזו שהיינו בה ... את לא חייבת כלום .. לאף אחד גם לא לי ....כותבת שתדעי שאני אוהבת אותך מאוד ואת חסרה לי ...לדעת מה אתך ושאת בסדר .. בהתחלה חשבתי שלקחת זמן כדי להגיע לפגישה עם רופא הנפש שלך ולהבין ...אבל ככל שהזמן עובר ואין ממך אות חיים ולו הקטן ביותר ....אז כן אני דואגת .. ויחד עם זאת הכי מקווה שפשוט את מצליחה לחיות במציאות חייך שבנית ועם העומס של העבודה שאת פשוט לא נכנסת .....אוהבת ושולחת מליון חיבוקים . זה רגע כזה שהייתי נותנת מליון שיהיה לי אתך קשר חיצוני ...לשלוח לך סמס ולדעת .....

09/12/2018 | 10:58 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב אהובה סוריקטה באמת חסרה ... ובאחד הפעמים שכתבה.. ציינה שיש לה גם חיים מחוץ לפורומים... כנראה שעכשיו יותר טוב לה בלי כל הלחץ של כתיבה.. בלי להגיב... יש לה חיים שהם כבר לא כאן ולא שם... הלוואי שרק טוב לה.. והייתי מאוד שמחה אם היתה נכנסת רק להגיד.. היי אני בסדר..יש לי חיים יפים והכל נהדר לי אז אולי באיזה יום..לא ברור אם..ומתי פתאום נמצא הודעה ממנה... עכשיו היא מעדיפה את הלבד שלה את השקט שלה... ובלי אפחד על הראש.... חטולית

09/12/2018 | 11:05 | מאת: מכל

מצטרפת שהיא חסרה.. מקווה שלטוב. ובהחלט מגיע זכות הכתיבה או חוסר כתיבה לכל אחת מאיתנו. אני מרגישה למשל שהגזמתי בזמן האחרון.... שיהיה טוב לכלכן.

09/12/2018 | 13:10 | מאת: חטוליתוש

מה זאת אומרת שהגזמת.. אם לא תוציאי ותשתחררי..זה גורם למתחים קשים..בלבולים.. חוצמזה..אחרי שכותבים נתח לא קטן של מתחים משתחרר.. אני אישית בעד... אז תרגישי חופשיה..🤩.... חודש טוב ושבוע טוב