ילדים הם תמימים..נכון....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/12/2018 | 08:54 | מאת: מכל

זה מורכב...עד גיל 6-7 כזה...ונפסק... ו..פעם ספרתי על זה קצת..קרבה מיותרת...בתוך הבית..באסה...אוהבת??/שונאת/כועסת. מבולבלת...

06/12/2018 | 11:34 | מאת: חטוליתוש

טעות מתוקה...מי קבע את הגילאים האלה..?? גם בגילאים יותר בוגרים הדברים האלה קורים.. בגלל התמימות אף אחד /ת לא חושבים שמשהו קרוב אליהם עלול לתקוף אותם... רק אחרי שזה קורה פתאום משהו אצלם משתנה... ויש כאלה שכן משתפים את ההורים ויש שלא...שגם בכלל לא מבינים שקרה בכלל משהו... חטולית

06/12/2018 | 12:55 | מאת: מכל

ואם זה הורה זה מסובך יותר..מבינה? יכולה לספר קצת על עצמך? מה עברת? מה שתוכלי...ואיך התגברת?

06/12/2018 | 13:33 | מאת: חטוליתוש

הדף קצר מלהכיל... ומאבי לא נפגעתי מינית... נפשית...כן... גופנית לא... גילוי עריות נפשי כן... אי אפשר לכתוב כאן כל מה שעברתי... אבל תחשבי רק..שאין משהו בכל מה שקשור לנפגעות תקיפה מינית ואונסים שלא עברתי מכל מיני.. חטולית

06/12/2018 | 13:35 | מאת: חטוליתוש

תיקון..גילוי עריות רגשי.. קשה לא פחות מכל שאר

06/12/2018 | 13:41 | מאת: מכל

לא יודעת מה שכתבת אומר.. מתארת לעצמי שזה בסגנון השפלות אולי...אם תרצי אני פה לנסות להבין. אבל נשמע קשה..כמו שכתבתי שזה מהורה זה יותר מסובך☹איתך יקרה. תודה ששתפת...

06/12/2018 | 13:42 | מאת: מכל

ואגב. המילה תקיפה אינה רלוונטית עבורי ולכן...קשה.

06/12/2018 | 14:46 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה לפעמים אנחנו עוברות דברים שאינם בהכרח תקיפה...כלומר לא חייב להיות עם מגע גופני הפגיעות שנאמרות בפה אינן פחות פוגעות וכואבות..להפך מכה כואבה עוברת מהר אבל מילה כואבת...נרשמת לדראון עולם... גם מילים קשות נחשבות לתקיפה... התעללות..זו גם תקיפה... יודעת שהבנת.. מצטערת מתוקה. חיבוק גדול חטולית

06/12/2018 | 15:18 | מאת: מכל

מובן. חיבוק בחזרה 🤗