לראשונה...היום כועסת!!!!!! ולא עליי!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/12/2018 | 18:05 | מאת: מכל

מפנה את הכעס לגורם המתאים! המחאה היום נותנת כח! והטיפול עושה פלאים...מוזר כמה מהר פחות מטריד אותי הדבר!! עכשיו פתאום במקום לכעוס ולהאשים עצמי מאשימה וכועסת עליו!!!! אין מצב שאוכל דברים משמינים בגללו!!! אין מצב!! שומעות!!! אתן לא צריכות לפגוע בעצמכן!!!!! תפנו את הכעס אליהם!!!!! הם אשמים!!!! אתן אמיצות וחזקות!! שרדתן! אתן מקיימות חיים טובים!! למרות הכל!!! זה הסימן לניצחון שלכן! אתן חזקות! איתכן אחיותיי! אוהבת

04/12/2018 | 20:40 | מאת: חטוליתוש

וואווווו נשמע ממש טוב מיכלי... אמרתי לך שזה יהיה נהדר... כל הכבוד לך... וזה רק ההתחלה.... זה רק ילך וישתפר.... חטולית

04/12/2018 | 21:40 | מאת: מכל

מתוקה, תודה רבה, אכן רגשות עולים בי...קצת מבלבלים...קשה לי עם זה...אבל אלימות יכולה להיות גם בנועם....וזה כל כך קשה לקבל את זה לפעמים או להבין... וילדות לא אשמות...זה הכל.

05/12/2018 | 13:46 | מאת: חטוליתוש

מה שנכון נכון אף ילד או ילדה אינם אשמים כי הם חסרי אונים !! אייך את היום..?? חטולית

05/12/2018 | 15:53 | מאת: מכל

וואו..חטולית..הכל כאילו מסתחרר מרגשות... . כועסת עליו...הוא נחווה כאדם מקסים וטוב...וכאילו התנפצה הבועה קצת..פעם בכלל לא כעסתי עליו, הבנתי כאילו...לא יודעת... הייתי ילדה קטנה.. אחר כך זה נפסק וזהו.חיפשתי קרבה..הכל היה בנעימות..ו..היום עצובה בעיקר...מרגישה אותה ילדה קטנה קצת...מבולבלת....

05/12/2018 | 16:11 | מאת: חטוליתוש

מותר לה../לך להיות מבולבלת..הגיוני הכי שבעולם.. הם תמיד מוצאים את הדרך ללב של הילד /ה...במקום הכי רגיש...מקום של חסך בתשומת לב ואהבה מצד ההורים....אייך ילד יכול לדעת או להבין את המניעים של .... התמימות היא המכשול הכי גדול .. וילדים הם תמימים... מותר לך להיות עצובה אבל זכרי שהיית חסרת אונים..וזה מה שהוא ניצל... תמשיכי לכעוס עליו כי רק הוא האשם.. חיבוק עדין עד אלייך..🤗.. חטולית