ערב חג חנוכה..כולם היו..אכלו..שתו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/12/2018 | 22:00 | מאת: חטוליתוש

היה ממש שמיייח..גם אחי התקשר מחול בווצאפ כולם ראו את כולם.. איחולים לחג שמח... זהו..גם הערב היפה הזה עבר ממש בכייף..מתנות..ודמי חנוכה גם לנכדים.. הרגשה פשוט מהממת... וגם האינסטלטור היה וסידר... היה יום טוב היום.. גם כלתי..ה.. היתה בסדר..שיחררה קצת את המיוחדת שלי מזרועות התמנון..והקטנה שיחקה עם כולם.. העיקר שכולם הלכו הביתה שמחים ומרוצים.. גם אני מרוצה חטולית

02/12/2018 | 22:47 | מאת: מכל

איזה כייף לקרוא אותך😁נשמע שהיה ממש שמח! כל הכבוד! לא פשוט לארגן כזה ערב. אלופה😘

03/12/2018 | 10:49 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי באמת היה ערב מקסים אייך היה אצלך ?? מקווה שגם נהניתם... אם בא לך לשתף אשמח מאוד שיהיה אחלה בוקר ..וטוב.. חטולית

03/12/2018 | 10:52 | מאת: חטוליתוש

חנוכה.. ספרי אייך היה... בזמנך הפנוי כמובן..נ. חטולית

03/12/2018 | 14:31 | מאת: מכל

היה נחמד. רק אנחנו...מצומצם. ומחר ומחרתיים ואחר כך בהמשך מוזמנים ומזמינים. השנה רציתי לצמצם כמה שיותר...אבל יהיו הדלקות וארוחות.אי אפשר להתחמק מזה לגמריי.

04/12/2018 | 15:45 | מאת: אביב

אצלי רגיל אין חגיגות ואין אירועים