שבת שלום ברכה ומנוחה בהמון אהבה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/11/2018 | 15:13 | מאת: חטוליתוש

מאחלת לכל מי שנמצאת כאן גם השבת אנחנו 5 נפשות.. אבל ביום ראשון..כולם מגיעים לנר ראשון של חנוכה ויהיה יום עמוס במיוחד. ... בבוקר פגישה עם הרופא הנוירולוג.. שזה שעה נסיעה הלוך ושעה חזור כבר שנים לא הכנתי סופגניות כי בעלי עבד במאפיה והיה מביא משם עכשיו חזר לי החשק להכין סופגניות וגם לביבות אפויות... שבוע הבא ממש מתחיל עם לחץ.. וכך גם ממשיך..עד סוף השבוע.. שתהיה שבת רגועה ומנוחה ליגע.. חיבוקים חמים לכולן. אוהבת חטולית

30/11/2018 | 16:36 | מאת: אביב

שבת שלום בנות אהובות ומיכלי כלום לא השתנה ואני אוהבת אותך כמו שאת

01/12/2018 | 18:08 | מאת: חטוליתוש

ומחר יום עמוס יגיע רק מחר.. מעצבן...שיהיה שבוע טוב למרות הלחץ... חטולית

01/12/2018 | 18:31 | מאת: אביב

כל עקבה לטובה.... בסוף הכל מסתדר חיבוק ושבוע נפלא

01/12/2018 | 20:11 | מאת: חטוליתוש

עכשיו נודע לי שממחר כלתי ה..תבוא כל יום אלי כדי להכין אוכל מבושל למיוחדת שלי לגן..בגלל שזה נחשב עכשיו לקייטנה. .. האמת..שאני די שמחה שתבוא אלי כדי לראות אייך היא מכינה אוכל שהקטנה לא רוצה לאכול.. דיברנו הערב אצלי על השבוע שמתחיל מחר.. והאטימות שם ממש..אין מילים. רק כוחות הגוף והנפש אני מבקשת כדי לעבור את השבוע הקרוב... חטולית

01/12/2018 | 21:07 | מאת: אביב

הי יפה תנסי גם לראות אותה לא רק את הקטנה ....חייב להיות דרך לחדור את האטימות .....אני מאמינה בבני אדם .... חיבוק ענק

02/12/2018 | 00:03 | מאת: חטוליתוש

אשתדל מאוד... תודה אהובה שבוע טוב