סליחה על מה שכתבתי..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/11/2018 | 08:40 | מאת: מכל

כדאי שתכתבי לאודי מה את מרגישה כלפי זה שהתערבתי ושטעיתי. לצערי זה יחכה לראשון. אבל תכתבי לו שהתערבתי לך וזאת לא הרגשתך שענה כך בגללי. ואת זקוקה למשהו אחר. אגב, אודי בדרך כלל לא עונה בהודעות שאנחנו מוסיפות אלא עונה מה שהוא מרגיש מההודעות הראשונות שלנו. מנסיון שלי.... מצטערת שאת עצובה מזה...ואף אחת לא יודעת מה השניה עוברת אם היא לא כותבת. צודקת. לא היה לי מושג איך הרגשת באותו היום או אחר כך... אם ראית כתבתי הודעה על ריח....נראה כאילו אני ממש סבבה. החיים דבש. אבל לא. לא משתפת פה את כל מה שעוברת אולי במקום לאכול ולכעוס על עצמי יצא פה עלייך..סליחה אביב....מנסה בטיפול ועם המטפלת אז מבינה שלא כתבת על הרע שעברת אלא על הרגע שהתגברת. אז כל הכבוד שהצלחת. ומצטערת שקבלת תשובה כזו מאודי כשרצית שיהיה איתך בטוב....

30/11/2018 | 09:12 | מאת: מכל

דבר נוסף..המילה חרדה לא הייתה במקום. אבל בכל מקרה אני חושבת שכדאי שתגידי שקצת עצוב לך או מה שאת מרגישה כששומם שם. שאת זאת שמחזיקה..שאם את לא כותבת אף אחד לא יגיב. שהיחד לא יהיה. אם זה נכון להרגשתך... יכול להיות שגם זה לא כך..לא יודעת את בוחרת מה לכתוב. נכון.אז תחליטי מה מתאים לך.