אביב סליחה.........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/11/2018 | 06:55 | מאת: מכל

אביב יקרה, קודם כל סליחה שכתבתי אצל אודי..אני מבקשת שתקראי את 2 ההודעות הראשונות שלך כאילו מישהיא אחרת כתבה ותבדקי מה את שומעת..האם אינך מרגישה מישהו לחוץ שהפורום הולך להיות שומם כמו בפורום השכן? כמו איבוד הקיים??? זאת נשמעת לי חרדה. אבל מקבלת שאת לא רוצה שאודי ידע. שלא ידע מה את כותבת פה.בסדר. סליחה שהתערבתי. נראה שלאודי את כותבת כמה נפלא התקדמת ופה כמה את חוששת שהפורום לא ישאר אם את לא תכתבי. תחשבי על זה מנקודה מרוחקת כאילו מישהי אחרת כתבה... שיהיה לך שקט וטוב.

30/11/2018 | 07:07 | מאת: אביב

קודם כל זכותי המלאה לכתוב מה איפה שאני רוצה .. כתבתי כאן בהודעה הראשונה שרק התיישבתי בתשע בלילה סחוטה מעייפות והיה נראה שאודי לא היה בכלל ....באסה ואז בבוקר נכנסתי אולי רציתי את השבוע טוב של סוריקטה .. והייתה הודעה אחת מלילה קודם של מישהו שהוא מזדמן ....והבנתי שזה לא שאודי לא ניכנס זה שאף אחד לא כתב ... אז כתבתי ושימי לב למילים .... הפורום קצת שומם אבל צפוי כי אני וסוריקטה אינם כי אנחנו אלו שהעלנו הודעות ראשונות תמיד ...ואז כתבתי קצת עצוב ------קצת ----- אבל ככה זה . את מדברת מרחשי ליבך אין כאן ולא הייתה כאן חרדה !!!!מה שהיה כאן זה עצב וגעגוע למה שהיה ..... וכן אני כועסת יפגועה מזה שכתבת בעבורי את המחשבות שלך אצל אודי מה שכיוון את התשובה שלו אלייך ולא למה שאני כתבתי והייתי צריכה .. אז ... בואי ואסביר לך .. היה לי יום מלא ניתוקים אתמול וניתוקים קשים ..מאוד שמחתי שהצלחתי להחזיר את עצמי ולא להתרסק .. ורציתי מאוד רציתי שאודי יהיה שותף בשמחה הזו ....ואת הכנסת בו רעיונות שמה שכתבתי זה לא מה שבאמת ....אז כן נפגעתי ואני מאוד עצובה ..