אביב יקרה.......................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/11/2018 | 20:53 | מאת: מכל

אז ככה..בואי אספר לך משהו. כשאני הגעתי לפורום בהחלט חיכינו לתשובה של אודי, אני הייתי עונה המוןןןןן כמעט לכולן. סוריקטה כתבה יותר בפורום של ליאת בתור מישהי אחרת( אולי היא לא רוצה לומר מי). האופי בפורום של ליאת הפסיק לא בגלל האנשים !!! אלא בגלל ליאת שלא הייתה צפויה בימים מתי היא עונה ואז היא נהייתה עסוקה ולא ענתה המון זמן. אז לא התחשק לחכות לתשובות מלא זמן. היא בקושי נכנסת. למה להתאמץ??? אני עניתי תמיד לבמבי והילה ועוד בנות שכבר אינן שם...ואחת שמתה:( תסתכלי בשנים אחורה..זה לא רק שאלה תשובה!!פשוט אודי ענה יותר וחיכינו לו. כשאת וסוריקטה הצטרפתן במלוא המרץ הפסקתי לטרוח. כי אתן תמיד עניתן..אספר לך עכשיו שהרגשתי שלוקחים מהמקום שלי. אבל זה שלי! לוקחת עליי. אני גם יצרתי קשר במציאות עם מישהיא מהפורום וזה רק הזיק אז ניתקתי את הקשר. נכון שהפורום קיבל אופי של יותר קבוצתיות כי התחלתן לענות בקצב אבל גם אודי אמר שאנחנו היינו יותר בשלות במקום לחכות רק לתשובה שלו ולכן הוא הרחיק את התשובות שלו רק לסגירה לפני חופש. אין שום סכנה לפורום!!!!! אודי לא הולך, הבנות לא הולכות!!!! אני יצאתי כשהיה לי טוב!! והודעתי לא ברחתי!!!!! את לא יכולה לדעת מה הסיבה שמחליטות לכתוב או לא. שוב, אין בך שום אשמה!! ולא חמודה שלי. את לא זאת שמתחזקת פורום, אודי הוא המבוגר האחראי!!! לא את! האופי נוצר מקבוצה ולא מיחידים...ושוב, אם תלכי אחורה תראי שאודי כתב שזה עניין של בגרות ולא בגלל בנות שעונות לכלן.... ת' אמת, קצת הרגזת אותי. אבל בסדר. מותר גם לכעוס ולהביע דעה...שוב, אני מבינה שאת מרגישה שאת מחזיקה את הפורום..אז זה לא כך! אודי הוא זה שמחזיק עם כל הכבוד. פה זה שונה! אני מסכימה שפורום נפגעות זה בזכותך ועוד בנות. כי אין פה מנהל והחליטו להשאיר בגלל שכתבתן פה! אבל שם זה שונה. אני אוהבת אותך! אפשר לכעוס ולאהוב וזה בסדר! מקווה שתביני!

29/11/2018 | 20:55 | מאת: מכל

ואגב. תכתבי לו מה שכתבת ועל החששות שלך יותר ברור. כמו שכתבת כאן. נראה מה יענה לך

29/11/2018 | 22:20 | מאת: אביב

כשתסיימי לכעוס תיקראי אותי שוב אולי בנימה אחרת אני לא דואגת אני לא מתחזקת ציינתי שהאופי של הפורום שונה ואת האמת כבר לא באמת אכפת לי .... אז בבקשה ,מאז שאני מכירה אותך את קופצת ישר מהבטן (אולי את מרגישה אשמה או שלקחתי לך משהו )...אז אני לא נפגעת מהעקיצות והרמיזות .... ומיכלי הכל בסדר גם לפני שפרשת שנעשה לך טוב .. היית באה והולכת כרצונך וכשבאת אני וסוריקטה ענינו לך ולאחרות כמו במבי או הילה .... וכשכתבתי שכבר אמרתי את זה בעבר זה כי כתבתי את זה שם בתקופות קשות שזה היה אני וסוריקטה סוריקטה ואני ..... ודרך אגב מי שעונה שם לרוב זאת חטולית ולא אני ...אני כבר מזמן לא עונה לכולן ... וכן בהחלט מרגיש לי חסרונה של סוריקטה והפורום בהחלט נראה אחר בלעדיה ....זכותי לחשוב ולהרגיש ככה סהכ ציינתי עובדה שהפורום שונה זה הכל בטח שאין לי מה לכתוב לאודי על זה .. ויקרה הוא כן בהחלט המבוגר האחראי שם ., ואני בהחלט חושבת שלכל אחד בקבוצה צריכה להיות אחריות לשמור על הקבוצה ......לכן לרוב אני מעדיפה כאן בשקט..... ....שתהייה לך שבת נפלאה ...

29/11/2018 | 22:31 | מאת: אביב

רק מעניין אותי הפרשנות שלך שאת כותבת לי אין סכנה לפורום ... האם כתבתי שאני חושבת שהפורום בסכנה ... כתבתי לך שהוא היה לפני והוא יהיה אחרי ...

29/11/2018 | 22:58 | מאת: מכל

לפי מה שכתבת הבנתי שאת בחרדה שהפורום יהיה כמו אצל ליאת, שומם. בסכנה. אני בחרתי מתי לכתוב וגם את בחרת! את רצית אופי שונה משלי..את רוצה כמו פה. שיתופי..אני פחות. וזה בסדר. וזכותו של כל אחד לכתוב כמה שבא לו. אף אחד לא מחזיק פורום זאת הכוונה...זאת סתם אשליה..

30/11/2018 | 03:44 | מאת: אביב

בבקשה אל תשליכי דברים שלך עלי ועוד יותר מה שאני כותבת כאן נשאר כאן ולא עובר לשם אלא אם אני רוצה .... מאוד מרגיז שכתבת לי שם על חרדות שאין לי לא כל דבר צריך לפרש שאני כתבתי שם הייתה שם רק ההודעה המזדמנת ...הודעה אחת כל היום .....אז היה לי שקט שם וזכותי לכתוב כך זה לא הופך את זה לחרדה וכולנו מחזיקים את הפורום .....אפילו במבי הבינה את זה ומרגישה בזה והגיבה לכולם היום .... יחד לא נשאר יחד אם לא מתחזקים אותו....