התיישבתי לרגע

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/11/2018 | 21:13 | מאת: אביב

וניכנסתי ..... ןאודי בכלל לא היה היום .................

29/11/2018 | 06:09 | מאת: אביב

עוד מקום לאט לאט הופך שומם אבל הזהרתי מזמן שזה מה שיקרה ביום שאני וסוריקטה נחליט לעשות מה שכולן עושות להיכנס פחות ...קצת עצוב אבל מאמינה שככה זה . חיבוק ליום שפוי אם יש כאן מישהי בכלל....

29/11/2018 | 07:37 | מאת: מכל

אביבי יקרה, למה את חושבת שהכל באחריותך? או תלוי בך? האם כך את מרגישה גם בחיי היום יום? שהכל קשור אלייך??? מי שרוצה כותב, יש תקופות שכותבים המון ויש תקופות שפחות. המקום הזה עבד הרבה זמן לפני שאת הגעת אליו. אני כבר תשע שנים שם....הרבה לפנייך. אני באמת לא חושבת שתאבדי את המקום של אודי והוא לא ישאר שומם בלעדייך או בלעדי סוריקטה. לא הכל סובב סביבך או תלוי בך. ואני אומרת זאת באהבה רבה רבה אלייך. קחי לך את הזמן והרשות להשתחרר מהמקום הזה..קחי את המרחב שאפשרת לעצמך. יש חיים מחוץ לפורום.

29/11/2018 | 08:45 | מאת: חטוליתוש

לא נכנסתי אתמול אצל אודי יום עמוס מאוד גם היום עמוס מה קורה אהובה למה את מרגישה עצובה..? החלטת קצת לצמצם את הכניסות שלך ..נכון... נהיה ריק..משעמם....לא נורא יש זמנים ויש זמנים...גם את עסוקה אהובה והכל בסדר... ואני כאן תמיד.... הרבה פחות מאצל אודי.. כל הזמן בודקת אם... את זוכרת שהודעות שם לא עולות מיד כמו כאן... מקווה שישתפר לך במהלך היום.. חיבוקים אוהבים לבוקר יום טוב יום אוהבת חטולית

29/11/2018 | 19:02 | מאת: אביב 22

ברור ממש לא סביבי או סביבי סוריקטה אבל כן , היה לנו חלק חשוב בהחזקה של המקום כמו שהוא היה תוסס מלא בשיחות ....ולא רק לאודי ...במיוחד שאתן לא הייתן מישהו שמר על המקום פעיל .... וכן מיכל כולן הולכות וחוזרות וכן הפורום היה ויהיה לפני ..... חחחחח זה ממש לא קשור זה קשור לאופי של השיח שהיה וכרגע הוא אחר ואת צודקת גם לפני שבאתי לא היה בו שיחות בן הבנות כולכן כתבתן לאודי .... בקיצור הפורום של אודי הופך להיות כמו אצל ליאת וזה עצוב ....וכואב אבל ככה זה ..... ואת יודעת מיכל , גם כאן אני אשמה בזה שהפורום הזה חזר לחיים .....את יכולה לטייל אחורה ולראות וברור שלא יכולתי להיות כאן לבד ....אבל יש לי בזה חלק מאוד גדול ....כי לי היה חשוב השיח עם הבנות חשוב יותר מהמילים של אודי לאורך כל השנים ..... ודרך אגב , אני לא אשמה בכלום להיפך ....אני גאה שיש לי את היכולות לאסוף ולהיות .....

29/11/2018 | 19:05 | מאת: אביב 22

חטוליתוש לא עצוב לי עצוב לי לראות את הפורום ככה .... שכל אחת לעצמה אבל אני זוכרת שככה זה בעולם ... ואת יודעת על מה אני מדברת ...ניסיתי לבנות שם את היחד שהיה לנו כאן ...לרגעים הצלחתי אבל ....זה שוב נעלם וזה בסדר .....

29/11/2018 | 19:28 | מאת: חטוליתוש

מי זו ליאת ? לאיזה פורום היא שיכת.. נ. לא כדאי אפילו להתאמץ יותר מידי כי אין כבר שום תגמול.. אוהבת חטולית