כמו במטה קסמים...למה ???.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/11/2018 | 01:46 | מאת: חטוליתוש

לילה אחד יושנת ואחריו...שוב ערה ולא עוזרים כדורים ולא כלום... אוףףף כבר נמאס ... עד מתי אמצא את עצמי ערה בלילות... באסה של החיים שלי..

28/11/2018 | 05:10 | מאת: אביב

בלילה בשקט כשלא עסוקים יוצאים מרבצם כל השדים ואז המחשבות ועוד מחשבות את אישה מאמינה מה עם שמע ישראל על המיטה לפני השינה כזה שנותן מנוחה ונשימה תבדקי מה בשינה בלפני אולי את נרדמת בסלון ..... ומקווה שאת כבר ישנה שאני כבר מאחרת 😊 יום נפלא אהובה

28/11/2018 | 07:02 | מאת: מכל

כל כך יפה כתבת אביב...בהחלט קשה, מתיש ומבאס. הרפיה ומדיטציה גם עוזר...כמובן גם שמע ישראל ולדבר עם הקב"ה אני מאמינה שאפשרי..לא יודעת אולי..

28/11/2018 | 09:34 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב בנות שמע ישראל על המיטה לא עוסר לי להרדם... ערה גם עם.. ועבדתי אתמול המון כדי שאעייף וגם לא עזר עשו לי גם בדיקת שינה ולא מצאו כלום.. אני צריכה לאכול פחמימות כמו לחם ואחרים כדי שהסוכר שלי יעלה כדי לישון ומצד שני לא רוצה לאכול... העגלגלות שלי לא מאשרת כל לילה ... בסוף לא אעבור בדלת... וגם בגלל הסכרת לא טוב בכלל רוצה לקבוע תור אולי לרופאת סכרת להיתייעצות אבל היא מקבלת רק בימי שישי כשאני בשיא הלחץ של ההכנות לשבת ולא מסתדר.. תודה בנות.. אוהבת חטולית

28/11/2018 | 12:43 | מאת: חטוליתוש

אין לי ברירה..קבעתי תור לרופאת סכרת ליום שישי הבא מקווה שיצא מזה רק טוב להשתמע