סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/11/2018 | 19:13 | מאת: אביב

את יודעת נראה לי שהמילה ניסוי מנסה שהשתמשתי בהם קצת עשו לך רע .... מצטערת יקרה ... ואת יודעת אני מקווה שאת פשוט לוקחת מקום במקומות נכונים .. אמיתיים התגעגעתי .....

24/11/2018 | 18:30 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב לכל מי שנמצאת כאן... אייך עברה השבת... מקווה שאתן רק בטוב אוהבת חטולית

24/11/2018 | 21:20 | מאת: מכל

שבוע טוב...אולי פשוט עדיף לעבור קצת יותר לשם מבחינת סוריקטה, היא תענה לך כבר.. ואת אביב מנסה למצוא גם כמה לכתוב והיכן..רק רציתי להגיד לך שאני רואה אותך גם כשאינך כותבת...ואם את צריכה תכתבי שלא יצא מצב שתרגישי כמו שהרגשת שלא רואים שאת לא מגיבה או כותבת..פשוט לתת לך מרחב.

24/11/2018 | 22:44 | מאת: אביב

שהייתי צריכה כתבתי וזה בסדר .... אני כותבת כשזה נכון לי ובגלל שאני מכבדת את המרחב שסוריקטה לקחה כתבתי לה את זה כאן ... הכל בסדר כולנו לוקחות מרחב וחוזרות שנכון לנו ....ואני כאן ושם ....והכל בסדר תודה על הדאגה ❤💙

24/11/2018 | 22:47 | מאת: אביב

השבת הייתי בבית הרוחות שלי וחזרתי מפורקת אבל יהיה בסדר אנחנו חזקים

24/11/2018 | 23:25 | מאת: חטוליתוש

ברור שאת בסדר... השבת יוצאת עכשיו יותר מוקדם אז גם אני יכולה להכנס יותר מוקדם... והיתה שבת עונג... שיהיה שבוע טוסט לכולנו..👉 תודה אהובה... אוהבת חטולית