חטולית. .השקט שלי???

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/11/2018 | 09:00 | מאת: מכל

אני אדם של רעש.. . לא כל כך אוהבת שקט. אבל מחפשת כן שקט נפשי. בטיפול דברנו על מקום רגוע. ואליו אני מגיעה בדמיון כשעובדים בשיטת emdr אז...שקט ומקום רגוע לפעמים משעמם או מלחיץ אותי.. זה כמו קושי להיות עם עצמך לפעמים. איך את עם שקט? איך אתן? דיון מעניין..

23/11/2018 | 11:15 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב מיכלי השקט שלי מאוד רגוע אני לא טיפוס מתבלט השקט שלי יכול לבוא מצפיה בטלויזיה מקריאת ספר משיחה רגועה ונינוחה מכתיבה הכי אוהבת את השקט כי הוא מרגיע אותי ונותן לי שלווה נפשית גם בישול נותן לי שקט הכל ברגוע... הרעש עושה לי רע כי מיד לוקח אותי לילדות שלי...ששם היו כל הזמן צעקות וקללות... כל הזמן היה רעש שלא יכולתי לסבול... הרעש גורם לי לאי שקט... למצבי רוח גרועים... אוהבת חטולית

23/11/2018 | 11:29 | מאת: מכל

גם אותי בישול ואפיה מאוד מרגיע😍 גם צפיה בטלויזיה וקריאת ספר. התכוונתי שאני לא זקוקה לשקט כדי להרגע..אני זקוקה לעשיה לפעמים כדי להרגיע....לפעמים השקט מחרפן.

23/11/2018 | 13:59 | מאת: חטוליתוש

אז מה יותר טוב מאשר לקחת את עצמך ולעשות משהו. תהיי עסוקה ולא תתחרפני מהשקט .. העשיה תעשה לך טוב...גם לא תיתן לשקט ... חיבוק גדול עד אליך..🤗... אוהבת חטולית

23/11/2018 | 14:39 | מאת: מכל

עסוקה ברור..אני במעין מלכוד..כי עשיה משכיחה..שקט מלחיץ..בקיצור איזון הכי הכרחי..שבת שלום וחיבוק בחזרה🤗😍