קראתי על שמיכה כבדה.........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/11/2018 | 05:20 | מאת: חטוליתוש

האמת שזה נשמע פתרון נהדר גם לבעיות שינה שלי אבל המחיר אסטרונומי....... מ..825 שקלים ומעלה.... תלוי כמה רוצים את כובד השמיכה וגם את גודל השמיכה סיפור לא קטן בכלל... מה עושים שאין תקציב... ממשיגים לקחת כדורי שינה... בתקווה להרדם ולישון... וכפי שאתן רואות גם הכדורים לא ממש עוזרים.... תודה על ההמלצה לפחות עכשיו אני יודעת על הסמיכה הכבדה לילה../,בוקר ...שיהיה רק טוב מיאווו

23/11/2018 | 06:32 | מאת: מכל

סוריקטה כותבת שהיא ישנה עם דברים כבדים עליה..או חתולים טם הבנתי נכון😁תנסי אולי שמיכה כמו פוך כזו הכי עבה שיש לך ואולי גם משהו שיהיה כבד..פטנט כזה כי המחיר נשמע באמת מופרך