מוצש המקולל...👉...שוב לא נרדמת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/11/2018 | 03:56 | מאת: חטוליתוש

נמנמתי מעט בצהרים אחרי החמין אז מה ? בגלל זה נהרס לי עוד לילה... כבר הפך לקללת המוצש.... ומחר ..כבר היום..יש לי בדיקת סי.טי. לריאות כדי לבדוק למה אני עדיין ממשיכה להשתעל.... ותור חזרה לרופא רק בסוף דצמבר... מעצבן כמה שצריך לחכות...בנתיים מה... ונוד מעט סוריקטה היפה שלי קמה לעבודה שלה...היא לפחות מתחילה שבוע כמו שצריך.. לילה... מיאו...עייפית ולא נרדמת

18/11/2018 | 04:24 | מאת: אביב

מקווה שאת כבר ישנה שיהיו בדיקות קלות ושבוע נפלא

18/11/2018 | 04:58 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מקווה שאלי קצת תשתפר ההרגשה. מקולל זה מרגיש, לצערנו... כל השבוע לפנינו. והלוואי שמתוצאות הבדיקות שלך ניתן יהיה ללמוד איך לשפר או להתמודד עם הבעייה. סוריקטה

18/11/2018 | 09:36 | מאת: חטוליתוש

לא נרדמתי בכלל.... אולי הספקתי רק לעצום עיניים למשך שעה... וקמתי כי לא רוצה שיגרור שינה עד שעה מאוחרת כי אחר כך שוב בעיות שינה מעכשיו אני בצום עד לזמן הבדיקה בשעה 13.50.... מקווה שיגמר מהר ןאחזור הביתה לפחו לנוח אוהבת אתכן בנות חטולית מסטולית מעייפות

18/11/2018 | 15:55 | מאת: חטוליתוש

עכשיו חזרתי אני הרוסה מעייפות ורק בסוף חודש הבא אצל הרופא לדעת מה יצא.. מבאס טילים מיאוו

18/11/2018 | 22:33 | מאת: אביב

ומקווה שאת מרגישה טוב 😍😍😍😍חיבוק