היום סוף סוף התקינו לי את המעקה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/11/2018 | 17:38 | מאת: חטוליתוש

במרפסת הגדולה.. האמת שהופתעתי כי הקדימו את ההתקנה.. טוב שלא ירד גשם כי היה מפריע.. לפחות זה כבר נעשה..÷)) חטולית

15/11/2018 | 18:01 | מאת: אביב

עכשיו יש לך מרפסת בטוחה וגם לפני שבת

15/11/2018 | 18:15 | מאת: חטוליתוש

נכון מאוד אבל מה שיותר חשוב כשהנכדים שלי באים ורוצים לשחק במרפסת אני כבר לא אפחד לפתוח את התריסים... עכשיו יש מעקה בטוח... אני גרה קוצה שניה על עמודים..זה חתיכת גובה.. תודה אביבוש.. התגעגעתי.. חטולית

16/11/2018 | 09:59 | מאת: סוריקטה

כשעברתי לגור היכן שאני, פעם ראשונה בבית, היו דברים שדאגתי להם כמו מעקה וסורגים. כדי ש לא ייפלו ילדים מהחלון. זו חרדה פנימית. להגן על הקטנים. ויש פה גם מציאות, ברור. סוריקטה