לא נוהגת לספר עליי יותר מידיי. הפעם.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/11/2018 | 20:11 | מאת: מכל

חשפתי אצל אודי.....אוףףףףף לא אוהבת את הוריי מרגישה רעה, בת רעה..היא אומרת שכתוב לכבד לא לאהוב. הערב קשה דיי... לא יודעת. קשה מידיי

12/11/2018 | 21:53 | מאת: חטוליתוש

מיכלי... קראתי אותך גם שם וגם הגבתי לך... הורים הם בעיה בפני עצמה... גם רוצים שיכבדו אותם וגם שיאהבו אותם תחת אותה כותרת... מה כבר עשית שאת מרגישה רעההה.??? ספרי לי כי נראה לי שאנחנו מאותו רקע... חטולית

12/11/2018 | 22:02 | מאת: מכל

ראיתי שהגבת. ההודעה על ההורים עדיין לא עלתה.

12/11/2018 | 22:39 | מאת: מכל

ועכשיו. כתבתי לה הודעה מחורפנת...בלילה הכל יוצאאאאאאאאאא יאללה.

12/11/2018 | 22:48 | מאת: חטוליתוש

כנראה שאת עמוסה מ ..."" כל טוב...,"" אחרת לא היה יוצא... אם בא לך אני עדיין כאן.. חטולית

12/11/2018 | 22:57 | מאת: מכל

תודה....אני לא ממש מאופסת. כתבתי לה שנפגש והיא תקבל?? ותהיה???ותכיל?? ואז כתבתי שתכין מוצץ בקבוק שמיכה וכרית ושאני מתחרפנת. לא ראתה ולא ענתה ..עדיין אולי..

12/11/2018 | 23:03 | מאת: מכל

תקראי אצל אודי...עלה. הולכת מכאן..נדבר עוד...