מיכלי מתוקה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/11/2018 | 06:49 | מאת: אביב

אוכל מנחם בא כדי למנוע מהרגש לעלות.... עכשיו הכאב המודחק הזה שנים לא סתם מודחק אז לאט לאט הוא ישתחרר בקצב כזה שלא יהיה כמו נהר שנפתח בו הסכר וגורם להצפה ..... והאוכל אני חושבת לנסות לעשות חיזוק משאבים חקול הזה שאומר רגע לפני הביס עזבי את לא צריכה הקול המוחלש הזה..... אני יודעת שהחיזוק משאבים בemdr עזר לי בבדיקות עזר לי במבחני קבלה .. .אז מאמינה שאם נצליח לחזק את הקול המוחלש הזה יהיה הרבה יותר קל.... אני מצאתי סוף כל סוף מישהי שמבינה בהפרעות אכילה וטיפול בגוף .....לא פשוט הרבה כאב אבל מקווה לתוצאות בסוף ... שתהייה שבת קלה

09/11/2018 | 07:00 | מאת: מכל

בוקר טוב תודה אביב, טוב שמצאת משהי מתאימה. לא קל למצוא..למטפלת שלי יש הרבה נסיון והיא כל הזמן לומדת ומתחדשת בשיטות שונות....היא תעזור. אני יודעת שיעבור ונתגבר...

09/11/2018 | 07:56 | מאת: סוריקטה

מיכל, הי שוב, אם אעיד על עצמי בלבד - אני טופלתי רק אצל איש אחד (רופא הנפש המיוחד שלי) בשיטה אחת והמון שנים, ומסתבר בדיעבד ואולי גם מזל שנעשתה עבודה טובה. אין יותר את הבעיות עם האוכל והעיכול וכאלה. ריפוי. לפעמים זה מצליח ומחזיק. סוריקטה

09/11/2018 | 08:47 | מאת: מכל

אני אצל אותה מטפלת. בטיפול דינאמי שיש בו קצת מכל דבר. היא משתלמת והיא בעד שילוב ולא שיטה אחת. היא מתאימה עצמה אליי וזה עובד...המון דברים השתנו לטובה בחיי. ברור שיש עוד על מה לעבוד. כשבאתי הייתי שבר כלי לא מודע בכלל... טוב שיש יציבות ומטפל אחד. אני בעד. לא חושבת שאי פעם ארצה אחר...

09/11/2018 | 10:15 | מאת: סוריקטה

אם זו שיטה אחת או משהו אחר. פשוט לא קראנו לזה בשמות. האיש גדל עם השנים וגם הוא השתנה ולמד עוד, גם מעמיתיו, גם ממטופליו, ועוד. זה לא שעצרנו בזמן. הייתה גמישות והתפתחות וצמיחה של כל הצדדים. וכאמור, כבר סיפרתי, כשהגעתי הייתי אדם לא מתפקד, לא מתקשר, וגם בלי בית. לקחת אותי לטיפול זה היה הימור רציני. סוריקטה

09/11/2018 | 16:29 | מאת: אביב

הי זה לא במקום המטפלת זה בנוסף דיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה המטפל הכי מנוסה יכול לעשות שינויים לטובה אבל ברגע שזה ברמה של הפרעה בהחלט נכון לקחת איש מקצוע נוסף . ותאמינו לי שזה מעיר את הנשמה יופי ....כי זה ממוקד לא סתם לרדת במשקל כי אם לשנות את כל המערך של המחלה

10/11/2018 | 09:26 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מרגיש שבטוח לך שכך נכון לך, אביב וגם לאנשים רבים נוספים. זה יופי. אני מספרת רק את שהיה בדיעבד ואצלי. לא ניסיתי דרך אחרת, ואולי לו הייתי מנסה אותה היו התרחשויות אחרות. טובות יותר או מהירות יותר. ואולי לא. אין לדעת ולעולם לא אדע. אין ניסוי חוזר בזמן. בטח שהיו הפרעות אכילה ועיכול והרבה מעבר. זה נושא שכל כך קשה לגעת בו שיפה בכלל מצדי שהרשיתי לאיש אחד בלבד להתעסק עם זה. התעסקנו לכאורה בדברים שהם לא קונקרטית אוכל אוכל, אבל ההשפעה הנלווית הייתה גם בתחום זה. קרי, אין הילולה סביב הרס עצמי שמתבטא גם בהאבסה. אין אני יודעת מה נכון או מה בטוח, רק יודעת לומר בדיעבד מה הצליח ואיתי עד עכשיו בעיתוי שבו קרו הדברים. אנשים אחרים הם אנשים אחרים וכל אחד בוחר את דרכו ואשריו אם הצליחה עבורו בזמן שהצליחה. וזהו. והנה - אכלתי היום יפה בבוקר. שונה מהרגיל, לכאורה חורג קצת מההלמצה הכללית, אבל ממש מדוד ועד גבול מסוים. לא נראה לי שהפכתי משהו טוב לרע. אכלתי דברים ממש שווים וכמה שצריך. לא יותר, לא פחות. וזהו. סוריקטה

10/11/2018 | 20:09 | מאת: אביב

סוריקטה לא חשוב איך העיקר שהצליח לך בהחלט כל אחד בנוי אחרת ורמת ההרס אצלו אחרת כמו שאמרת שמעולם לא חתכת או הרבצת לעצמך וכאלה ..כך גם באכילה כל אחת ורמת ההרס שלה והסיבות להפרעת אכילה .גם אני אומרת רק מה נכון לי לא בהכרח נכון לאחרים .