בהמשך לתכתובת למטה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/11/2018 | 07:05 | מאת: מכל

בוקר טוב, תראו גם שכלן כותבות לאודי. משהו בפורם השתנה. נשארו מעט בנות. כשעזבתי הרגשתי צורך להתרחק..הוא עוד ישנו. ובכלל לא התכוונתי להשאר...הזמן האחרון היה לי קשה ונכנסתי. המקום לפעמים שואב. לא בא לי להשאב... וגם מחרפן שלא ממש תקנו באגים של תווים... לא מתחייבת לכתיבה לא פה ולא שם..כרגע אני מרגישה עצובה וקשה לי....תקופה.. ומבינה אותך אביב..לי אין כרגע כח לענות לאף אחד.. ..פעם הייתי ממש עונה מלא. זה פחת. בכלל רוצה שוב לעזוב כרגע. להניח לפורום. לבחור אולי. יום טוב❤

08/11/2018 | 08:19 | מאת: אביב

מיכלי כל השיח התחיל מזה שנעלבת שלא הגבתי לך.... אז כן אני חושבת שכשאני ממש זקוקה ליחד מותר לי להתבאס זה בסדר וחשוב שאנחנו פחות בפורום אסור שהוא ישאב וכולן כותבות לאודי כי הוא היחידי שבטוח יגיב... אולי אני אחרת כי אני בהחלט רואה את האחר גם שקשה לי ....ובכלל מן הסתם רגשות שחלקם קשורים לכאן וחלקם לעולם

08/11/2018 | 09:26 | מאת: סוריקטה

הרשי לי לומר, ואנא האמיני לי, שאני מאד רואה את האחר גם כשסופר קשה לי, עד כדי לתת מקום לאנשים חסרי שיפוט, דווקא אולי במקום שצריך לומר עד כאן. ולא יודעת אולי בגלל תחושות אשמה ברמת הלא מודע. רוצה דוגמא? ומהימים האחרונים, אחרי טיפול. שלא נדבר על ההרבה יותר גרוע שהיה קודם. שבת מוקדם מוקדם בבוקר דופקת לי שכנה בעוז בדלת, כשאצלי בדיוק התפוצץ צינור בבית והייתה הצפה. אני בתוך זה. בתיקון בסמרטוטים. שיתפתי אותה והיא התעלמה והייתה חייבת לספר לי על התולעים שאוכלות את השורשים של הצמחים שלה. ובעיקר לא יכלה לבלום את המחשבות הרודפניות שלה ששכנים אחרים השתילו לה אותן בכוונה. פסיכוטי לגמרי (בלי להיות רופאה אנסח זאת כך). כנ"ל ביום שפרצו אליי. שניות אחרי שגיליתי היא באה עם דוגמאות של זחלים. הייתה פה אחריות שלי ויכולתי לומר די. אני בענייניי. במקום שלי. דורשנות מוגזמת מבחינתה, אך ויתרתי והייתי שקטה. יש לנו משאלה שיכילו אותנו אינסופית כל הזמן. אנחנו יודעים לומר שהיא לא ריאלית. אבל היא שם ולו רק בגלל הבורות והחסרים. סוריקטה, וחבל שמה שכתבתי הוא כאן ולא בפורום של אודי.

08/11/2018 | 10:56 | מאת: אביב

קודם כל לא דיברתי עלייך ושנית באמת אתן לא פריות מותר לי להגיד שהתבאסתי שכאב לי ....כן היה לי צורך וזה בסדר זכותכן לא לכתוב לא להגיב ולי מותר להתבאס . אני לא מאשימה אותכן אני אמרתי שהיה לי קשה וכאב לי ... עכשיו אני מרגישה שאני לא בסדר שבכלל העלתי את זה ועוד כמו מטומטמת כתבתי אצל אודי..... מיכל פנתה אלי כאן בשאלה כשהיא נעלבה שלא הגבתי לה ...תוך המילים התרגלתי שאת מגיבה אז העזתי להגיד שגם לי היה צורך כזה. הכל בסדר וסליחה שבכלל העלתי את זה ....