חטוליתוש אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/11/2018 | 06:08 | מאת: אביב 22

מה שלומך היום .....קראתי אותך למטה ...מקווה שיסתדר לך ....

06/11/2018 | 14:02 | מאת: חטוליתוש

כן..באופן מסוים... הזמין מסגר להחליף את המעקה במרפסת הסלון... עכשיו צריך להחליף גם את התריסים.... כל הקירות הרטובים מעובש של המים שנזלו מתחת לאמבטיה...טופל רק חלקית האמבטיה עצמה מחוררת ומשם נוזלים המים אל מתחת לאמבטיה ומשם נספגים בקירות... האינסטלטור עשה מעין תיקון מתחת לאמבטיה עצמה תוך שהוא קודח דרך חדר השינה שלי..קיר משותף...חור לא קטן...עכשיו הכל צריך להשאר ככה כי צריך להיתיבש...יש 5 סנטים של מים מתחת לאמבטיה עצמה...מי יודע עכשיו כמה זמן יקח לזה... וגם את דלת הכניסה צריך להחליף...כי נעשו המון נסיונות פריצה לבית...כל המשקוף ודלת הכניסה מחורצים.. עשה פרצוף חמוץ ואמר שבמשך הזמן יחליף גם את הדלת... מבינה שצריך המון כסף עבור כל התיקונים האלה אבל במשך כל השנים הוא בקושי תרם פעם אחת ויחידה מכספו לתיקון משהו קטן... גם אסלת השרותים שבורה התחתית מזל שגם זה לא נזל..עשה תיקון יבש מלמעלה ואמר שבעתיד יחליף.. עם כל ההבנה שלי עדיין יצאתי מבואסת.. צריכה לחכות בסבלנות כי אין ברירה אחרת... חטולית

06/11/2018 | 14:17 | מאת: אביב

לעבור משם זאת אופציה ....או שלא שולחת חיבוק וכוחות

06/11/2018 | 14:35 | מאת: חטוליתוש

לא חשבתי לעזוב רק לא חושבת לכתוב שם על עצמי... אוהבתותך 🤗🤩😍👄❤ חטולית