בוקר טוב..יום עמוס...👄❤😇.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/11/2018 | 09:32 | מאת: חטוליתוש

היום צריך להגיע בעל הדירה.. אני גרה בשכירות.... עיניני נזילות מים מתחת למרצפות... מקווה שלא יהפכו לי את כל הבית מצב ביש שיכול היה להיפטר בזמן אם היה נוקט באמצעים נכונים כבר לפני כמה חודשים כשאני התרעתי לפניו... הדברים אף פעם לא מסתדרים בזמן כשזה נוגע לעיניני כספים להעלות את דמי השכירות אין בעיה אבל לתקן נזקים....חפשו אותי נדבר בהמשך יום טוסט לכולם.. חטולית

05/11/2018 | 14:12 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מזכיר לי קצת את אחזקת השבר שאצלנו. צינורות מים מפוצצים הן בפרטי והן במשותף. קריטי לטיפול... אממה, מאחר שטיפלתי שנים בזה, הפעם העברתי אחריות טיפול לבחורה אחרת בבניין. חמודה. בהצלחה לכולנו סוריקטה

05/11/2018 | 15:14 | מאת: חטוליתוש

היה כאן... עשה תיקונים..חלקי... והשאר יבוא בהמשך... חטולית

05/11/2018 | 15:53 | מאת: מכל

טוב שטופל בינתיים...בעיות של בתים ישנים..מוכר גם אצלינו.