היי...פה לקצת...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/10/2018 | 22:32 | מאת: מיכ

היי..חזרתי קצת..היה טוב ומצבי טוב...הגעתי לשאול וקצת להעזר...מה שלומכן יקרות? מקווה שתומכות אחת בשניה כתמיד. רוצה לברר..האם קרה לכן שחשבתן ששתפתן את המטפלת במשהו קשה והיא אומרת שלא...קרה לי.. ובנוסף האם קרה לכן באמצע טיפול שספרתן ונזכרתן במשהו ואז ראיתן תמונה של זה ממש וקול?? אף פעם לא היו לי סימני דיסוציאציה או ניתוק ממש או פלאשבקים..רק היה קשה כזה...משתפת. תודה יקרות.

28/10/2018 | 23:27 | מאת: אביב

הי אהובה , לי כמובן שהיו ...וכן זה חלק מהתהליך .. את יותר בטוחה וסומכת עלייך ועלייה ומאפשרת לעצמך , להכנס אולי מקומות יותר אפלים ... הי ומציעה לך לעשות העתק הדבק לאודי ...הוא בטוח ישמח לקראתך ... ומיכלי זה בסדר לבוא וללכת ולהיות חזקה ולפעמים נעזרת אתך

29/10/2018 | 06:00 | מאת: מיכ

אביב יקרה. בוקר טוב, תודה. אכן כתבתי גם אצל אודי..בטח יעלה היום. יום מקסים❤

29/10/2018 | 06:23 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אני כל כך שמחה שחזרת. חסרת לי מאד. אנחנו קבוצה. אראה מה רשמת אצל אודי. ואודי, אלוף. בוקר אור, רצה לעבודה, סוריקטה

29/10/2018 | 07:39 | מאת: מיכ

סוריקטה יקרתי..וואו.. לא חשבתי שחסרתי כלל למישהוא או שמישהו בכלל חושב עליי אחרי שעזבתי...ריגשת. כמה טוב שאתן קבוצה. לא בטוחה כמה אהיה פה. יחסית טוב ורגוע היה לי אצלה. ואז פתאום ככה..אבל אני כבר לא נופלת לבורות וכבר יודעת להתמודד אחרת! פחות מפיל.. אקרא קצת אתכן. ו..לא מבטיחה לגבי המשך או שאחזור כמו פעם..מצטערת. וכמה טוב שאפשר לרווח את השןרות. איתכן לבינתיים, מיכל. נ.ב. אצל אודי השם מכל..כי לא קיבל שום וריאציה אחרת של הכינוי.

29/10/2018 | 09:45 | מאת: אביב 22

מיכלי ברור שאת חסרה ומתגעגעים אלייך אבל זה מה שיפה בקשר האפשרות הזאת להרחיק ולהישאר .... תמיד תהיי חלק מהקבוצה הזו

29/10/2018 | 12:32 | מאת: חטוליתוש

היי איזה כייף שאת כאן.... מתוקה שלי התגעגעתי המון ובהחלט מחפשת אותך... אין שבוע שאני נכנסת אצל אודי ולא מחפשת אותך וגם כאן... היה לי נורא עצוב שהלכת.... הית חסרה לי מאוד מתוקה שאת ווואווו .. עכשיו שוב חזרת ולא חשוב לכמה...מה שאת יכולה... תמיד חלק מכולנו שלא יהיה לך ספק.... וכמו שאביב אמרה בהחלט חלק בלתי נפרד מתוכן הטיפול... שימחת אותי על מצבך הכללי... לא אסון הנפילות בשהיל זה יש חברות...זוכרת .??, אוהבת המון חטולית

29/10/2018 | 12:59 | מאת: מיכ

וואו ממש!!! אתן מרגשות. טוב להרגיש חלק מקבוצה למרות שהתרחקתי..וואו...אין לי מילים על הקבלה הזו שלכן....אני כזה קצת לא יאומן. תודה❤

29/10/2018 | 13:40 | מאת: חטוליתוש

אוהבות אותך מאוד יפה שלי ולכל אחת יש זכות מתי שצריכ ה קצת לקחת אוויר... גם אצל אודי לא כולם נכנסים כמו בעבר...אבל אלה החיים אני מכבדת כל מי שצריך באותה מידה שיכבדו גם אותי וזה ככה... אייך הקטנים..?? כייף שבאת וכייף שאת כאן... אוהבת אותך חטולית

29/10/2018 | 14:29 | מאת: מיכ

תודה❤😍