שבוע טוב לכל מי שכאן...🍒🍓🍉😍🤩

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/10/2018 | 12:20 | מאת: חטוליתוש

מקווה שההודעה תעלה.... נסיון... חטולית

28/10/2018 | 12:48 | מאת: חטוליתוש

השבת עברה נהדר..שקט ושלווה במחוזותינו גם לאמי היציאה מהבית עשתה טוב... במוצש חזרנו לבית הרוחות..הבית היה מלא בטינופת מהסופות חולות ביום חמישי... כמובן שנרתמתי לנקות את כל הבלגאן...כי אי אפשר להסתובב בבית עם כל האבק שעלה.... האבק גרם לאלרגיה שלי לאבק .להתעטש בלי סוף... היום כבר יותר טוב.... הולכת לאכול צהרים בייי חטולית

28/10/2018 | 15:03 | מאת: אביב

אהובה שאת ועדין אזכיר שימרי עלייך לא הכל את חייבת להירתם ולעשות .....😊

28/10/2018 | 16:40 | מאת: חטוליתוש

לא נרתמת פשוט היה בלתי אפשרי להשאר בתוך כל האבק הזה..... בנתיים הכל בסדר.. חטולית

28/10/2018 | 23:28 | מאת: אביב

אוהבת אותך מאוד