בנות אהובות.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/10/2018 | 14:56 | מאת: אביב

סליחה שלא מוצאת כוח להגיב לכן שם ... אני לא מצליחה לאסוף אותי לכדי יחידה שתגיב .... אבל הלב שלי איתכן .... חיבוק

25/10/2018 | 15:44 | מאת: חטוליתוש

הכל בסדר..נ. כשתוכלי תכנסי.... רק הרגע חזרתי מהבית שלי הספקתי לא רע בכלל... גם החברה של הבן שלי קצת עוזרת אז יותר קל.... השארתי אוכל על הגז שימשיך להתבשל והיא כבר תדאג לבדוק...זו הקלה משמעותית בשבילי במיוחד שהייתי צריכה לחזור בזמן להמשך הטיפול באימי... עכשיו אנוח לי קצת..גם כאן צריכה לעשות כמה דברים להתראות בנתיים אוהבת חטולית