היי יש מישהי בבית ??? 👀👀🌺💐🌸🏵

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/10/2018 | 17:35 | מאת: חטוליתוש

משעמם... העלתי הודעה... חנוקה עד..חנוכה... אוהבת חטולית

21/10/2018 | 19:23 | מאת: אביב

קפצתי לביקור קטן .. חיבוק אהובה ....זה עוד מעט יגמר . באמת לא פשוט . להיות איתה להיות שם כל כך הרבה זמן . את אמיצה

21/10/2018 | 19:36 | מאת: חטוליתוש

היי מתוקה שלי זה לא בדיוק יגמר כל כך מהר אין מי שיטפל בה אחרי שהמטפלת הולכת.... ו..6..פעמים ביום...כולל לפני השינה..אני חייבת להיות כאן... הלוואי שהבית שלי יהיה נקי לקראת סופש... אולי אוכל לעשות אתנחתה אצלי בבית.. בין כל הדברים שלי בפינה שלי...כמה חשוב שיש פינה משלי... החושך כאן מצמרר אותי וכל מה שעולה..מדכא אותי אין מנוח לנשמה... אוהבת חטולית

21/10/2018 | 20:24 | מאת: אביב

חיבוק אהובה ליבי אתך וכן אני זוכרת את ה6 פעמים ביום אבל זה מסתיים ....כוחות לבנתיים