בוקר טוב צהל הגן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/10/2018 | 05:36 | מאת: אביב

לאן????? לגן .... שיהיה יום עם יכולות ❤💙

17/10/2018 | 11:25 | מאת: חטוליתוש

היי אהובה.... הניתוח עבר מהר... חזרנו כבר הביתה והספקתי גם כבר להיות בקופת חולים להביא לאמא שלי את התרופות שרשם לה הרופא אחה"צ הולכת לקניות.... בגלל מצבה של אימי...אני נאלצת לישון אצלה את הימים הקרובים.... אייך שאני נכנסת כבר כולי מכווצת.... הולכת לשים לה טיפות.... נשתמע בהמשך... אוהבת חטולית

17/10/2018 | 13:45 | מאת: אביב

לא פשוט אני בזמנו העדפתי שהיא תהייה אצלי .......😊

17/10/2018 | 18:38 | מאת: חטוליתוש

אני לא יכולה לקחת אותה אלי הביתה... מחליפים את חברת הכבלים וכל הבית שלי מלא בלאגן הורדנו המון דברים מהחדר שינה והכל מלא אבק מה שבשבילה אסור.... והכלבה שמהשיער שלה אפשר לעשות מעיל לחורף יותר מידי דברים שלא בשבילה עדיף באין ברירה... תודה מתוקה שלי אוהבת חטולית