ימים עמוסים לעייפה ..............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/10/2018 | 13:03 | מאת: חטוליתוש

מחר הניתוח של אמי בעיו הימנית בגלל חוסר הודאות..מכניס יותר למתח ואצלנו..בבית..נוספה לה גם ארנבת אפורה כהה יפיפיה...ארנבת חופש ...כך קוראים לה היא ארנבת אולימפית..... את ...מי ...זה...בכללל....מענין....???!!! היא אמורה להסתובב בבית חופשיה....ארנבת חופש.... אבל בגלל הכלבה שרוצה לנשוך אותה ולהציק/,לשחק איתה...הארנבת כבר לא ארנבת חופש אלה סגורה בכלוב לא מספיק שצריכה לנקות את כמויות הפרווה שנושרות מהכלבה...כמעט שהייתי צריכה לנקות גם את הגללים של הארנבת...אבל הכניסו אותה לכלוב .... מגעיל ברמות... כבר מזמן לא בשבילי.... וכבר אין לי כוח לעשות אווווףףףף למה תמיד הכל כל כך קשה... אוהבת חטולית

16/10/2018 | 14:33 | מאת: אביב

גם אמא גם בתי חולים גם ארנבת לא ,מתוקה לכי לרופא תגידי שאת אלרגית ... לאמא לבתי חולים ולארנבות וואוו תשמרי עלייך אוהבת חיבוק

16/10/2018 | 15:38 | מאת: חטוליתוש

הפכת אותי אתופה לכל מי ומה שנמצאים סביבי נשאר לי רק לארוז וללכת לכפר ח ח ח ח ואני אלופה...... מי מתקתקת את החיים בלי להרגיש ובלי חשבונות ..... את נהדרת שאת .... הלוואי שיכולתי... לפעמים אני לא מבינה בעצמי אייך דברים מתגלגלים בלי שום יכולת לעצור.... הראש שלי לא במקום.... לא מתפקד... אוהבת חטולית

16/10/2018 | 22:22 | מאת: חטוליתוש

הולכת למיטה בתקווה להרדם מהר..מחר בבוקר השקמה ב.5.00..... להתראות חטולית

16/10/2018 | 22:36 | מאת: אביב

לילה טוב אהובה ....