בוקר טוב.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/10/2018 | 06:03 | מאת: אביב

הי בנות שיהיה יום טוב והנה כבר מחר שם הפעם ממש מתגעגעת לאודי צריכה מקום מוגן ובטוח .... שיהיה יום נפלאאא

16/10/2018 | 06:27 | מאת: סוריקטה

הי, אנ'לא מרגישה טוב במיוחד, אבל נראה איך יעבור היום. כרגע לא בדיוק מרגישה בטוח בשום מקום ורוצה לברוח. וגם לא רוצה לדבר על זה. שיעבור היום, והשבוע וכו וכו. סתם כי אני מבואסת שאני מרגישה שצריכה יותר ויותר ומעצבן אותי החסר. סוריקטה

16/10/2018 | 08:27 | מאת: אביב

חושבת שזה טוב שיש את הרצון ואת הרעב ....זה מקדם שינוי אבל לפני הצמיחה והשינוי חייבים להתאבל על זה כואב קשה עצוב ....אבל כמו שאודי אומר חלק מהחיים חיבוק

16/10/2018 | 08:44 | מאת: סוריקטה

יש את האני שכבר נפרד והתאבל, ויש את האני שכועס ומתפרץ לפעמים. סוריקטה

16/10/2018 | 11:46 | מאת: אביב

כן , אבל הם חוזרים מידי פעם. בכל פעם ששוב אנחנו רואים את הבור והחסר. אין מילים אהובה הרסו לנו את החיים וזה לא מובן בכלל שאנחנו מי שאנחנו למרות הכל ....

16/10/2018 | 12:52 | מאת: חטוליתוש

הרסו את החיים לכולנו ואייך שהו שרדנו את החיים האלה הייתי מעצימה ואומרת שאתן גדולות מהחיים.... והכל בזכותכן .... לא מובן מאיליו אוהבת חטולית