דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/10/2018 | 20:17 | מאת: סוריקטה

(קומודונים) זה כי כתבתי 'שחורים'. בפוסט קודם קיבלתי שלל שהשתנה ל'הנשמה מלאכותית'. מי יודע... לילה טוב סוריקטה

14/10/2018 | 21:45 | מאת: אביב

תנסי להתעלם .. יודעת שקשה ,אבל הם מנסים לטפל בזה ראי תגובתם לי ולחטולית. אין לנו הרבה מה לעשות . ..חיבוק ענק

15/10/2018 | 05:51 | מאת: סוריקטה

משעשע ומוזר, אבל. בוקר טוב, סוריקטה

15/10/2018 | 06:08 | מאת: אביב

שיהיה יום קל ונעים 😊

15/10/2018 | 08:45 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב יפה שלי אייך את מרגישה... בעיני זה מאוס בצורה לא רגילה גם אצלי היה כתוב ," הנשמה מלאכותית " וכתבתי להם.... מענין כמה זמן יקח להם עכשיו ",לטפל ".... מקווה שיהיה מהיר... ומקווה שאת כבר הרבה יותר בטוב מאז הפריצה.. אוהבת חטולית

16/10/2018 | 06:05 | מאת: סוריקטה

"חרדה, בדיקות, ביופסיה פתוחה, טרומבוזה, שיתוק, דפיברילטור" מן המצאי. נו... אני... עובדת כרגיל, רואים אותי חזקה, פעילה, כבר יוצאת לדרך, אני בודדה מאד, זה כבר יודעים, וחוצמזה, אין לי הרבה מילים, סוריקטה