התחלת שבוע

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/10/2018 | 08:26 | מאת: סוריקטה

כאילו צריך להחליף mode. שבוע טוב, סוריקטה

14/10/2018 | 08:44 | מאת: אביב

בוקר טוב , שבוע הכי טוב שאפשר אוהבת .....

14/10/2018 | 10:04 | מאת: חטוליתוש

התחלת שבוע טוב לכולן שבוע עמוס בסידורים ובינהם ביום רביעי ניתוח של אמי קטראקט בעין ימין הית מתרגשת ובפחדים אייך ייהיה אז מיום שלישי אחה"צ היא צמודה אלי עד אחרי.. ועוד כמה ימים...אצלה מאמינה שאמצא זמן גם להכנס שבוע מקסים וקל עד כמה שרק ניתן אוהבת חטולית

14/10/2018 | 14:59 | מאת: חטוליתוש

צהרים טובים מקווה שאחרי המשמרות הארוכות שהיו לך כל הסופש עכשיו יהיו גם שעות למנוחה אוהבת חטולית

14/10/2018 | 15:28 | מאת: אביב

חמודה שאת ......מחכים לי התחלות ... ואחד השבועות היותר עמוסים .....אבל כבר שרדתי כאלה אשרוד גם את זה ...

14/10/2018 | 17:05 | מאת: חטוליתוש

אני בקושי נושמת עם הצרבות הקשות שיש לי בגלל האולקוס בתרסריון.... עד שבוע הבא ביום ראשון שיש לי את הבדיקה של האליקובקטר.... אסור לי לקחת כדורים לקיבה.. בקושי רב רק סותר חומצות מגעיל... מפחדת לאכול כי כואב בקיבה אוהבת חטולית

14/10/2018 | 19:08 | מאת: אביב

מה עם סודה לשתייה ...וכן זה מבאס ...

14/10/2018 | 20:25 | מאת: חטוליתוש

סודה לשתיה רק מגביר את פעילות החומציות נסיתי כבר ולא עזר... אייך את היום ??? אוהבת חטולית