שבת שלום ...שאו ברכה עם אהבה..❤👄

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/10/2018 | 14:38 | מאת: חטוליתוש

שתהיה שבת נעימה שבת רגועה שבת מוארת בטוב אוהבת המונים חטולית

12/10/2018 | 14:59 | מאת: סוריקטה

שתהיה שבת מנוחה גם לך חטולית. סוריקטה

12/10/2018 | 15:51 | מאת: חטוליתוש

מה איתך סוריקטה יםה שלי מרגישה קצת יותר טוב..?? הוקל לך.... פרצו לי לבית וגנבו כל מה שרק אפשר היה ..כולל קיסמי אוזניים..תרופות....ומה לא והייתי אצל אמי עם בעלי והבן הבכור שלי בגיל שנה ושמונה חודשים ...בהריון...צריכה כל רגע ללדת...היינו עושים כמעט כל יום ביקור כדי לוודא שהכל תקין.... וההפתעה המזעזעת שחיכתה לנו ....אין לי מילים.... גנבו לי גם את המצעים החדשים שקניתי לבן הגדול שלי ..כביכול..מתנה מהתינוק שצריך להיוולד.... השוק היה בלתי יתואר...השאירו לי רק את הסדין שהיה על המיטה שלי...כל השאר הלך.... ולרוע מזלי הבטוח על התכולה של הבית תם יומים לפני הפריצה חברת הביטוח...לא היתה מוכנה לעזור ונשארנו חברי כל כל כך מבינה אותך יקרה שלי אוהבת חטולית

12/10/2018 | 15:55 | מאת: אביב

וואוו חטולית היה להם זמן ממש הביאו חברת הובלות .... מכוון והבנתי שעברו מאז שנים אחדות:) זה רק מזכיר שדברים שנראים ממש קשים עוברים בסוף.... חיבוק

12/10/2018 | 15:56 | מאת: אביב

שבת נפלאה לכן ....אני תאמת מחכה שתיגמר .....

12/10/2018 | 17:08 | מאת: חטוליתוש

אכן עברו מאז שנים רבות הם היו קבוצה של ערבים שעבדו ועשו שיפוצים אצלנו בבנין באחת מדירות המגורים... שתי קומות מעלינו..כנראה שהם תיצפתו עלינו וראו שיצאנו מהבית.... לא זוכרת האמת כמה הם היו אבל כן... זוועות ... זכרונות כואבים לא שוכחים רק מאפסנים עד....ששומעים מעוד מישהו שנפל קורבן כמונו חטולית

12/10/2018 | 17:10 | מאת: חטוליתוש

מה קרה אהובה למה מחכה שהשבת כבר תיגמר?? עייפת מכל השבוע שעברנו ?? גמני... מחכה עכשיו רק למנוחה שבת מבורכת אהובה חטולית

12/10/2018 | 18:32 | מאת: אביב

כי זאת שבת ארוכה ...................