כבר ערב ...😇🐸🐵👄❤..............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/10/2018 | 18:55 | מאת: חטוליתוש

היי יפות ומתוקות... כולן עסוקות..... גמני עסוקה אבל התגעגעתי.... לוקחת כמה דקות למנוחה .... אתן בסדר ?? .... אוהבת חטולית

11/10/2018 | 19:30 | מאת: ינשוף

חטולית קשה לי לא מפסיקה לאכול כי לא רוצה להרגיש מוצפת ברמות לא יודעת איך להרגע

11/10/2018 | 19:56 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי אני חושבת שאביב כתבה לך שתשימי מוזיקה חזקה כדי להרחיק את הרגשות הקשים שאת מרגישה עכשיו.... זה עזר לך פעם ?? גמני אוכלת המון כשאני מוצפת ואחר כך מרגישה ממש רע בגלל שאכלתי יותר מידי יכולה לחבק אותך יפתי עד שתרגעי ?? אוהבת אותך ינשופית מתוקה חטולית

12/10/2018 | 09:12 | מאת: אביב

הכי מוכר וידוע יש תקופות שבמודע ידעתי שזקוקה לקביים של האוכל הבעייה שהנזק עצום ואז צריכים לטפל בנזק עוד היבט למחשבה מעבר לזה שלא תרגישי , עד כמה החלקים הקשים משתמשים באכילה כדי לעצור אותך מלטפל בעצמך ... האם האכילה אי לא בעקבות זה שהחלטת לטפל בעצמך יותר.....

12/10/2018 | 14:36 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, מצטרפת לאביב - לעתים האכילה נועדה למלא עד כדי כך שלא נוכל לקלוט מבחוץ. למשל, מילים וחוויות בטיפול. או בכלל להימנע מלקבל דבר מה ממישהו אחר. כי מה שנקבל לא מגיע בכלל לבור הענק ולחסר. סוריקטה