בוקר טוב ..😇😇😇 מלאכיות אהובות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/10/2018 | 09:15 | מאת: חטוליתוש

כבר חזרתי מבדיקות..... עדיין יש לי סידורים.... נרדמתי ב..10 בלילה....וישנתי עד ...7.15 כשצלצל השעון המעורר כמה טוב לקום מוקדם ולהרגיש את היום עוד לפני, במיוחד כשיש עוד מה לעשות וסוריקטה היפה שלי עדיין לא חזרה מאוד מקווה שלא קרה משהו רע במשפחה שלה... מחכה לה בסבלנות כי אין בכל מקרה מה לעשות.... אוהבת המון חטולית

08/10/2018 | 11:56 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה טוב לי שאת כאן בהחלט טוב לקום מוקדם.. גם דואגת מאוד לסוריקיטה שיהיה יום רגוע אוהבת ינשופים

08/10/2018 | 12:15 | מאת: אביב

לפחות אתן כאן השארתן אותי שם לבדדדדדדד וסוריקטה .....אני מאוד דואגת אבל מחכה ...

08/10/2018 | 12:43 | מאת: ינשוף

אווי אביב יקרה כן כתבתי שם אבל הוא לא העלה את ההודעה שלי את יודעת שאפילו שאני לא כותבת את יקרה לי מאווווווד!

08/10/2018 | 14:31 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי אני כתבתי לך אבל עדיין לא עלה.... ולא הבנתי מיזו גולם שענית לה... אבל תמיד משתדלת לעמות לך בכל מקום אהובה לא משאירה אותך לבד חטולית

08/10/2018 | 14:46 | מאת: אביב

לא שתענו לי שתיכתבו שם שלכם זה מבאס שהכל שלי ...... וגולם זאת בחורה שבאה והולכת יותר הולכת ואני ממש אוהבת אותה מזהה אצלה את המלחמות הפנימיות ... חיבוק לכן ליום קסום

08/10/2018 | 17:16 | מאת: חטוליתוש

אין לי כרגע משהו מיוחד לכתוב וגם כך קשה לי הכתיבה אז משתדלת לפחות לענות למי שכן כותבת ונהיה שם קצת מוזר שמעטות באמת כותבות כנראה בגלל הלחץ של החגים והחופשות.... אני לא יכולה לכתוב של על כלתי ועל מעלליה כאן בנינו זה אחרת ...שם זה.. יתקבל ממש רע מאוד.... ואם גם ככה בקושי את סוריקטה וינשופית מתיחסות להודעות שלי.... צריכה להזהר ..... לשמור על עצמי.... כמו שאת תמיד מזכירה לי נכון? אוהבת חטולית

08/10/2018 | 18:11 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה אני מבינה את הצורך לתגובות מאווווווווווווווווווד! לפעמים לא נעים לי שאנחנו כותבים ואני לא מגיבה או מעט מגיבה לך או לאחרות מבינה שאת שומרת על עצמך לא יכולה להבטיח אבל אשתדע להגיב כמה שאני יכולה את יקרה לי חטולית ינשופים

08/10/2018 | 18:21 | מאת: סוריקטה

אבל ממש קשה לי ואני בוחרת שלא להתפרש על כמה פורומים או עוד אתרים במחשב (או במציאות) עכשיו. אז רק שם, וגם זה בקושי. לא קראתי מה הלך פה, אבל ראיתי שהזכרתן אותי. אני כאן, אבל קצת הרבה בבלבלה. גם אני, אולי, מחכה לי, זה בסדר. סוריקטה

08/10/2018 | 19:51 | מאת: חטוליתוש

טוב שנכנסת וטוב שהשמעת קול.... מבינה שעובר עליך משהו לא טוב לפחות עכשיו אני רגועה יותר... באמת שהדאגת את כולנו כשמתאים לך.... אוהבת חטולית

08/10/2018 | 19:54 | מאת: חטוליתוש

אני יודעת שקשה לך לא באה בטענות.... להפך.... ציינית שרק אתן שם וכולן שם רוצות תגובות.... מרגיש לא נעים... כמו כמעט להיות לבד אוהבת אותך חטולית

08/10/2018 | 20:14 | מאת: חטוליתוש

עכשיו קראתי אותך כי רק לפני כמה דקות ההודעה שלך עלתה וכתבתי לך גם שם..גם בהודעה הקודמת שלך אוהבת חטולית

08/10/2018 | 21:14 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה 💗 את יקרה לי מאוד

08/10/2018 | 21:16 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה ליבי איתך את לא לבד תודה שכתבת💗