בוקר טוב יקרות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/10/2018 | 09:11 | מאת: אביב 22

מה שלומכן ?

07/10/2018 | 09:37 | מאת: אביב 22

מעשה באיש ובמרכבה (על האופטימיות) מעשה באיש שנפל לבור עמוק באמצע יער עבות והיה מיואש כי חשב שהגיע קיצו באין נפש חיה ברדיוס של עשרות קילומטרים שתשמע את זעקותיו. במצב ביש שכזה היה צפוי שהאיש יתייאש עד לעומק ליבו ויפסיק לזעוק לחלל העולם אלא במקום זאת יתעטף בשתיקה דיכאונית. שהרי מה הטעם בזעקות כאשר אין סיכוי שמישהו ישמע ויושיע? אבל כנגד כל הסיכויים האיש בחר לא הפסיק לזעוק עוד ועוד במשך שעות ארוכות... בינתיים.. במרחק של כמה מאות קילומטרים כבר יצאה מרכבה הרתומה לארבעה סוסים חסונים ורעננים שהייתה אמורה לעבור ליד פתח הבור ולהציל את האומלל. כמובן, רק במצב שהוא ימשיך לצעוק ונוסעיה ישמעו את זעקותיו. לעתים מזומנות, אנו לא יודעים שכאשר אנו בצרה כבר קיימים בעולמו של הקב"ה תרופות ופתרונות המוכנים עבורנו (וזה לא אומר שבורא העולם הוא זה שירד בכבודו ובעצמו ממרומיו להצילנו.. שכן אם יתמזל מזלנו וישועה תפקוד אותנו מן הסתם היא תגיע מידי בני אדם כמונו. ואל תטעו, כלל לא נפקא מינה אם תבחרו לכנותם "שליחים" או אם לאו). אבל בדיוק בגלל שאנו לא מסוגלים לראות כהוא זה מה מסתתר מאחורי פינות הרחובות, למשל, אנו כה מיואשים ומדוכאים. אלא שכבר אמרו חז"ל שאסור לו לאדם להתייאש מהרחמים אפילו חרב חדה מונחת על צווארו. אז האמינו לי - כדאי להאמין!

07/10/2018 | 13:21 | מאת: חטוליתוש

הסיפור מקסים.... הפתעת אותי מאוד לטובה כי לא ידעתי שגם הדברים האלה מתחברים אליך בצורה כזו נפלאה.... ונכון כמו בכל מוצש אני לא ישינה ועכשיו חזרתי מסידורים עם בעלי החולה אהבתי את הספור ואוהבת אותך על כל מה שאת חטולית

07/10/2018 | 14:04 | מאת: ינשוף

אביב יקרה שבוע טוב ומבורך אנחנו מתמודדים סליחה לא מספיק מפוקסת כדי לקרוא אותו אבל תודה בכל אופן את יקרה לי מאוד

07/10/2018 | 15:10 | מאת: חטוליתוש

כדאי לך לנסות לקרא לאט לאט ממש סיפור מהממם אוהבת חטולית

07/10/2018 | 18:14 | מאת: אביב

את רואה יש עוד דברים שאת לא יודעת אני הבן אדם הכי חילוני והכי מאמין שיש

07/10/2018 | 21:09 | מאת: חטוליתוש

צודקת מאמי.... השנים הטובות עדיין לפנינו... זה בכלל לא אומר כלום על אדם שמגדיר עצמו חילוני חשוב מה יש בבפנוכו שלו ולך יש אוצר גלום הולכת למיטה במטרה לישון מחר בבוקר בדיקות דם אז ליל מנוחה אהובה ונשתמע מחר בעזרת השם בלי נדר.. חטולית

07/10/2018 | 23:40 | מאת: אביב

וואלה מוקדם כל הכבוד לך .......